Χρυση Ευκαιρια και αγοραπωλησιες τηλεορασεων

Reaction score
0
Καλημερα παιδια ,
παρατηρω καιρο τωρα TOP αγγελιες στην ΧΕ με ολων των τυπων τηλεορασης , καινουριες σφραγισμενες , απο πλειστους πωλητες , σε τιμες 20 με 30 % φθηνοτερα απο το φνηνοτερο καταστημα ,

ισως να ειναι κατι που εχει απαντηθει , αν καποιος εχει προσωπικη πειρα ας ενημερωσει τι παιζει , μιας και με φοβιζει λιγο η ολη φαση αν θα ηθελα να απευθυνθω σε εναν απο αυτους τους πωλητες ...

ευχαριστω και συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει

Reaction score
1.815
Απάντηση: Χρυση Ευκαιρια και αγοραπωλησιες τηλεορασεων

Αν ο πωλητής που δίνει το προϊόν σου κόψει απόδειξη για τη συναλλαγή, δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα.
Υπάρχουν εταιρίες, όπως για παράδειγμα η LG, που δίνουν επέκταση εγγύησης για άλλα τρία χρόνια με την απόδειξη αγοράς. Οπότε εαν κάνεις registration το προϊόν, θα έχεις το προνόμιο των 5 ετών εγγύησης καλής λειτουργίας.

Εαν δεν πάρεις απόδειξη αγοράς, ακόμη κι αν είναι ολοκαίνουριο σφραγισμένο, τότε ίσως μπλέξεις χειρότερα σε ενδεχόμενη βλάβη πάνω στη διετία...

Επίσης το -20% δε μου λέει και κάτι. Αν πάθω μια ζημιά πχ panel και δεν έχω απόδειξη αγοράς, τότε θα εχω στη διάθεσή μου δυο λύσεις:
  1. Την πάω μόνος μου στο επίσημο service και επιβαρύνομαι το όποιο κόστος (περίπου στα 400 γιούρια)
  2. Την φουντάρω από την ταράτσα για να δω αν κάνει γκελ στο πεζοδρόμιο ή γίνει σμπαράλια και διαλέγω μια άλλη από κατάστημα πλέον.
Πάντως και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις θα μου φταίει η Χ εταιρία που έχω επιλέξει γιατί μου χάλασε... ενώ θα πρέπει να κατανοήσω (κάποια στιγμή) οτι έφταιγε η γκλάβα μου για τη λάθος επιλογή σημείου πώλησης...
Γιου αντερστεντ γουατ αϊ μιν μαϊ φρεντ εεε?:116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot