ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Reaction score
0
Τοποθετησα ενα ψηφιακο δεκτη στο αυτοκινητο. το αποτελεσμα ομως με δυσαρεστησε. καταρχην κανει πολλα σπασιματα. η ισχυς ποτε δεν ξεπερναει το 60% και συγκεκριμενα κυμενετε μεταξυ 40% και 60%. κατα δευτερο δεν πιανω τα ψηφιακα απο αιγινα. τι συμβαινει σε αυτη την περιπτωση? φταιει ο δεκτης η απλα παιζουν παρεμβολες? να σημειωσω πως συνεχιζω να εχω πανω στο παπμριζ την αναλογικη κεραια αν αυτο λεει κατι

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ποιος δέκτης είναι?
Το αυτοκίνητο είναι citroen η opel?
Η αναλογική κεραία είναι συνδεδεμένη στο ψηφιακό η απλά υπάρχει?

Reaction score
0

Ποιος δέκτης είναι?
Το αυτοκίνητο είναι citroen η opel?
Η αναλογική κεραία είναι συνδεδεμένη στο ψηφιακό η απλά υπάρχει?
ο δεκτης ειναι αυτος http://www.kris-karras.gr/dbt-810-bizzar.html. το αυτοκινητο ειναι bmw και η αναλογικη ειναι κολημενη στο παμπριτζ στο σημειο που ειναι ο καθρεπτης. η αναλογικη ειναι συνδεδεμενη με την πηγη η οποιο εχει ενσωματωμενο αναλογικο δεκτη. οι κεραιες της φηφιακης εχουν μπει στα 2 ακρα του παμπριζ στην ιδια ευθεια με την αναλογικη

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ο συγκεκριμένος δέκτης είναι μια χαρά. Αν και η σύνδεση - τοποθέτηση είναι οκ τότε πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα αγοράς έχοντας την εγγύηση μαζί σου.

Reaction score
0

Ο συγκεκριμένος δέκτης είναι μια χαρά. Αν και η σύνδεση - τοποθέτηση είναι οκ τότε πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα αγοράς έχοντας την εγγύηση μαζί σου.

η αναλογικη κεραια μηπως κανει παρεμβολες? τα σπασιματα και η χαμηλη ισχυς απο 40% μεχρι 60% ειναι φυσιολογικα?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

η αναλογικη κεραια μηπως κανει παρεμβολες? τα σπασιματα και η χαμηλη ισχυς απο 40% μεχρι 60% ειναι φυσιολογικα?
Όχι δεν κάνει παρεμβολές.
Ανάλογα με τις περιοχές αυξομειώνει το σήμα.

Reaction score
1

Με άλλα λόγια φίλε moufas, Ελλάντα + automotive TV-σήματα = no go...

Reaction score
0

κατι αλλο φιλε μου. το οτι βγαζει το eurosport kai to tv5 χωρις εικονα αλλα με ηχο ειναι φυσιολογικο? τι μπορει να συμβενει εδω?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω το γιατί το tv5 και eurosport δεν έχουν εικόνα. Ούτε στο σπίτι μου έχουν.

Reaction score
0

Ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω το γιατί το tv5 και eurosport δεν έχουν εικόνα. Ούτε στο σπίτι μου έχουν.

κατι αλλο φιλε μου. υπαρχει καποιος ενισχυτης που μπορω να βαλω? η να βαλω κεραιες με τροφοδοτηση ωστε να ενισχυθει το σημα?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Δεν έχω πειραματιστεί.

Ωστόσο σε πολλούς παρόμοιους δέκτες υπάρχουν οι κεραίες με τα ενισχυτάκια τους, δεν γνωρίζω γιατί ο συγκεκριμένος δεν τα έχει.

Reaction score
0

Δεν έχω πειραματιστεί.

Ωστόσο σε πολλούς παρόμοιους δέκτες υπάρχουν οι κεραίες με τα ενισχυτάκια τους, δεν γνωρίζω γιατί ο συγκεκριμένος δεν τα έχει.
αρα μου προτεινεις να αλλαξω κεραιες? εχεις κατι υπ οψιν σου?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Δεν πρότεινα, είπα ότι δεν το έχω δοκιμάσει.
Στο δια ταύτα, πρέπει να βρεις κεραίες με ενισχυτάκια και να δοκιμάσεις. Ίσως κάποιος συνάδελφος έχει και μπορεί να σε εξυπηρετήσει.
Ή πάρε τηλ. το κατάστημα που τον αγόρασες και ρώτησέ τον αν μπορεί να σου στείλει.
Η άλλη λύση είναι η αγορά με το ρίσκο να μην βελτιωθεί το σήμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.089
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21