Ψάχνω το firmware 3.09 για Lacie LaCinema Premier 500GB

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ LACINEMA PREMIER 500GB ΤΗΣ LACIE KI ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ FIRMWARE 3.09 ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.ΤΟ 3.10 ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ LACIE ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!:103:

Reaction score
0
Απάντηση: ΨΑΧΝΩ ΤΟ FIRMWARE 3.09 ΓΙΑ LACIE LACINEMA PREMIER 500GB

ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FIRMWARE UPDATE 3.10 ΣΤΟ 6% ΤΟΥ WRITTING ΜΟΥ ΛΕΕΙ FLASH PROGRAM FAILED. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ...?
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΣΤΟ CD ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ?

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ 3.09 ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ...

Reaction score
14

κατέβασε το firmware 3.10.

Κάνε extract και παρε μόνο το lacinema_premier_fw.bin και βαλτο στον φάκελο update του lacinema.

Ενωσε το με την tv και μετά πάς browse -> update και επιλέγεις το .bin αρχείο.

Θα σε πάει σε μια οθόνη για το update του firmware και θα τα κανει όλα μόνο του.

Στο τέλος θα σου πει να κλείσεις την συσκευή και εδω καλό είναι να την βγάλεις επιτόπου από το ρεύμα (εξ' άλλου του αναφέρει και στο manual: "When the firmware update is completed at 100% and shows “Power off player …”, power off LaCie LaCinema Premier by disconnecting the AC adapter jack on the back of the product.").

Κάνε Reconnect και voila νέο firmware + ελληνικό μενού + ελληνικοί υπότιτλοι.

Reaction score
0

ΦΙΛΕ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ 6% ΤΟΥ WRITTING ''FLASH PROGRAM FAILED''.

Reaction score
14

ΦΙΛΕ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ 6% ΤΟΥ WRITTING ''FLASH PROGRAM FAILED''.

πολύ πιθανόν να του εβγαλες τους οφθαλμούς...

Κάτσε να σκεφθώ αλλο τρόπο... για recovery αν υπάρχει..

Reaction score
14

Υπάρχε μια μικρούλα λεπτομέρεια...

Υπάρχει update και για το Setup...

κοιτα εκεί μπορεί να εχεις το version 3.05 και το update με το καινούργιο firmware 3.10 πρέπει να γίνει με το Setup version 3.06 και πάνω.

Μπές στο site της εταιρείας και κατέβασε όλα και το update ίσως ετσι σου γινει κανονικά!!!

Reaction score
0

ΤΟ 3.07 ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ SETUP...

Reaction score
14

αρα είσαι ΟΚ, τότε πάς για service

Απο Eshop είσαι αγορασμένος? Αν Ναι καλή τύχη φίλε!

Μην πείς οτι του εκανες flash update... Πές οτι απλά κόλησε..

Reaction score
0

ΑΠΟ E-SHOP ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...

Reaction score
14

και καλώς ήρθες... απο την βιασύνη ξέχασα να σε καλωσορίσω

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

αρα είσαι ΟΚ, τότε πάς για service

Απο Eshop είσαι αγορασμένος? Αν Ναι καλή τύχη φίλε!

Μην πείς οτι του εκανες flash update... Πές οτι απλά κόλησε..
Tοσο κακη εξυπηρετηση εχει το e-shop;

Reaction score
14

οχι δεν είναι τοσο κακό, απλά δεν είναι τοσο καλό όσο το ΠΛΑΙΣΙΟ με το στο αλλάζω και δεν σου σπάω τα ούμπαλα

Στο eshop εχουν λίγο την νοοτροπία να σου τα σπάσουν απλά για να μην καλομάθεις και αρχίζεις και το κάνεις συστημα το "αλλάζειν"

Επίσης αν τους πείς οτι το αλλαζεις γιατι δεν σου αρεσει εκεί να δείς πανηγύρια!!! Δεν τους αρέσει καθόλου αυτό γιατί αν δεν εχει κατι ουσιαστικά το "φεσωνονται" χωρίς RMA με την ακόλουθη χρεωπίστωση απο την αντιπροσωπεία!

Reaction score
0
Re: ΨΑΧΝΩ ΤΟ FIRMWARE 3.09 ΓΙΑ LACIE LACINEMA PREMIER 500GB

καλησπερα παιδια!! Εχω αγορασει το lacie lacinema 500gb και αντιμετωπιζω ενα προβλημα. οταν το συνδεω με το usb μου βγαζει μηνυμα ¨αγνωστη συσκευη¨.και φυσικα δεν εμφανιζει εικονιδιο στο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ. αυτο βεβαια δεν το κανει παντα. ειναι φορες που αναγνωριζει κανονικα και εμφανιζεται. τι μπορει να σημαινει αυτο?? αν καποιος εχει καμια ιδεα....

Reaction score
14

καλώς ήρθες φίλη Λίτσα!

το πιθανότερο είναι θέμα τροφοδοσίας ρευματος μέσω USB. Πολλές θύρες εχουν το πρόβλημα να εχουν εξασθένιση της τάσης τους.

Μία λύση είναι να συνδέσεις τον δίσκο πάνω σε USB HUB το οποίο να εχει τροφοδοσία ρευματος εξωτερική. Ετσι αν συνεχίσει να σου κάνει κόλπα και να μην τον βλέπει τότε απορρίπτουμε την πιθανότητα να φταίει η τάση και πάμε για αλλο troubleshooting.

Ακόμα σε ποιά θύρα USB τον εχεις βάλει? σε καμμιά μπροστινή στο κουτί (δηλαδή) σε bracket? ή σε κάποια που να αποτελεί μέρος της μητρικής?

Ακόμα στο BIOS μπορεί να θέλει να μπείς και να απενεργοποιήσεις τα USB LEGACY Support.

Reaction score
0

καλως σας βρηκα!!! Κατ'αρχην, ευχαριστω για την άμεση απάντηση.
οσον αφορα το ρευμα, το lacie οπως πιθανον γνωριζεις εχει δικο του ρευμα, ανεξαρτητο απο το pc. Εν τουτοις, οταν αποσυνδεω το usb, σβηνει το lacie.
Oσο για τα ports, το εχω δοκιμασει σε όλα (και στα 2 μπροστα και στα 6 πισω). Επισης, ολες οι αλλες συσκευες με usb λειτουργουν κανονικα(εκτυπωτης, κινητο κλπ).
Τελος, στο bios εκανα οτι περιγραφεις (disable το usb support) και το προβλημα παραμενει.
Επισης, εκανα μεχρι format τον υπολογιστη και περασα και vista και xp!! (τοοοση απελπισια) τιποτα ομως.
Αυτο το εκανε στην αρχη που το αγορασα (οχι ομως καθε φορα). Μετα ενα διαστημα επαιζε κανονικα, και τωρα παλι τα ιδια.
Να σημειωσω οτι στην tv λειτουργει κανονικα!!

Reaction score
19

Καλώδιο usb άλλαξες; :116:
Ή μήπως έχει χαλάσει η επαφή πάνω στο lacie?

Reaction score
0

καλωδιο αλλαξα, ναι, αλλα η αληθεια εινα οτι η επαφη δεν ειναι και η πιο στενη... παιζει λιγο αλλα το κουναω και, αν ηταν αυτο, δεν θα εκανε επαφη εστω στιγμιαια??

Reaction score
19

Φαντάζομαι ναι... Από την άλλη θα μπορούσε να έχει ξεκολλήσει και τίποτα εσωτερικά στην υποδοχή...

Reaction score
0

το θεμα ειναι ομως οτι το ιδιο προβλημα μου εβγαζε περιστασιακα στην αρχη που το αγορασα, ενω λυθηκε μονο του, και για ενα μεγαλο διαστημα μολις εβαζα το usb, το pc το 'εβλεπε' αμεσως... απο εχθες ομως το ιδιο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion