Εχω ακουσει την εκδοση προ-παραγωγης αλλα μονο σε συνθηκες εκθεσης.Το ακουσμα ηταν πολυ ελπιδοφορο, με καποιες ελλειψεις ομως στο χαμηλο. Το κανονικο ηχειο παραγωγης εχει μεγαλυτερη καμπινα, (περιπου 1,10 υψος) και θα το εχω στο σπιτι την ερχομενη εβδομαδα για ακροαση. Τα χαρακτηριστικα του δειχνουν οτι ειναι πανευκολο φορτιο, και ο Αιολος δεν θα εχει προβλημα να σηκωσει σταθμες. Οσον αφορα τον ηχο νεωτερα σε καμμια δεκαρια μερες . Θα παιξουν με CARY 300 SEI - ROGERS E 20( παλιος PUSH-PULL 20W ταξη Α) και αν θελει ο Θεος , και με εναν diy GAIN CLONE.Eλπιζω οι Τσακιριδηδες να συνεχισουν την καλη δουλεια που κανουν στα ενισχυτικα , αυτη τη φορα και στον τομεα των ηχειων
Σκοπεύω να ακούσω τα Full Range αύριο με τους ενισχυτές μου (artemis).
Φοράνε τα θρυλικά Β200, ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ full range που κυκλοφορούν, από τη γερμανική Visaton.
Έχω ακούσει τα καλύτερα για όποια DIY υλοποίηση στηρίζεται στα μεγάφωνα αυτά. Πόσο μάλιστα όταν ο σχεδιαστής είναι ο Τσακιρίδης...
Νομίζω πως η λέξη που περιγράφει το άκουσμα είναι...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!
Η αμεσότητα του ηχείου είναι εντυπωσιακή, και η μουσικοτητά τους εξαιρετική.
Τα άκρα είναι περιορισμένα, κυρίως το πάνω αν έχεις συνηθήσει σε tweeter.
Νομίζω πως η τιμή είναι συμβολική για την κατασκευή, απευθυνθείτε στον κ. Τσακιρίδη για λεπτομέρειες, αλλά εάν ενδιαφέρεστε ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Η αίσθησή μου είναι πως ο μουσικόφιλος που αναζητά απολαυστικά ακούσματα με μικρά σύνολα και φωνές δεν μπορεί να κάνει καλύτερη επιλογή στα χρήματα...
Σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα, αλλά αν σας αρέσει σπέυσατε!
Δεν θα πω τιμή, αλλά λόγω κάποιας μικρής ατέλειας στο φινίρισμα τα δίνει στη μισή τιμή. Η ατέλεια είναι ανεπαίσθητη, εκτος κι αν κοιτάξεις από κοντά.
Η παραγωγή τους έχει σταματήσει οπότε αυτά ισχύουν για τα λίγα υπάρχοντα κομμάτια!