αγορα ενισχυτη home cimema απο αμερικη

Reaction score
0
γεια σας.σκεφτομαι να αγορασω απο αμερικη ενισχυτη home cinema γιατι οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες.ξερω βεβαια οτι αυτοι δουλεουν στα 110v αλλα αυτο λυνεται με τον καταλληλο transformer. το προβλημα ειναι αν ειναι συμβατος με τα σηματα pal που εχουμε εδω(στην αμερικη δουλεουν με ntsc). καπου ακουσα οτι με την αναλογικη συνδεση δεν υπαρχει συμβατοτητα.οταν ομως η συνδεση ειναι ψηφιακη(hdmi) δεν υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας pal/ntsc.
ξερει κανεις κατι να βοηθησει? ευχαριστω.

Reaction score
1.188
Απάντηση: αγορα ενισχυτη home cimema απο αμερικη

Οι τιμές είναι πολύ καλύτερες, πρέπει όμως να υπολογίσεις και τελωνείο εδώ. Μία άγνωστη παράμετρος!

Reaction score
19

Τσέκαρε καλύτερα Γερμανία..

Να φέρεις δέμα 20kg από Αμερική +τελωνείο...?

Πέρα από τις συμβατότητες, συμφέρει?

Reaction score
150
8% δασμούς (ανάλογα) + 19% ΦΠΑ σε όλο το ποσό (εμπορική αξία, ασφάλεια και μεταφορικά) και φυσικά τα ίδια τα μεταφορικά τα οποία δεν θα είναι λίγα για σωστή και ασφαλή μεταφορά. Βάλε και το κόστος του trasformer που για να είναι καλός, να μην επηρεάζει τον ήχο και να σηκώνει και τα ανάλογα ρεύματα δεν θα έχει 10 ευρώ......

Επίσης εγγύηση τρέχα γύρευε και θα υπάρχουν και διαφορές στο μοντέλο π.χ. στο ραδιόφωνο.

Στα blu-ray και HD υλικό δεν υπάρχει απ'όσο ξέρω πια PAL και NTSC αν δεν κάνω λάθος αλλά και όλες η οθόνες πλέον υποστηρίζουν και τα δύο.

Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και το ρίσκο..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: αγορα ενισχυτη home cimema απο αμερικη

8% δασμούς (ανάλογα) + 19% ΦΠΑ σε όλο το ποσό (εμπορική αξία, ασφάλεια και μεταφορικά) και φυσικά τα ίδια τα μεταφορικά τα οποία δεν θα είναι λίγα για σωστή και ασφαλή μεταφορά. Βάλε και το κόστος του trasformer που για να είναι καλός, να μην επηρεάζει τον ήχο και να σηκώνει και τα ανάλογα ρεύματα δεν θα έχει 10 ευρώ......

Επίσης εγγύηση τρέχα γύρευε και θα υπάρχουν και διαφορές στο μοντέλο π.χ. στο ραδιόφωνο.

Στα blu-ray και HD υλικό δεν υπάρχει απ'όσο ξέρω πια PAL και NTSC αν δεν κάνω λάθος αλλά και όλες η οθόνες πλέον υποστηρίζουν και τα δύο.

Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και το ρίσκο..
ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με τελωνειο.ο ενισχυτης που με ενδιαφερει εναι ο sony str-dn1000.στην ελλαδα δεν εχει ερθει ακομα.στο γερμανικο amazon εχει γυρω στα 620 ευρω χωρις μεταφορικα και στο ebay το αμερικανικο 300 ευρω με τα μεταφορικα!!!.οσο για τον transformer εχω ηδη(500w).ακομα δηλαδη και με το τελωνειο νομιζω συμφερει....αρκει να υπαρχει συμβατοτητα(εδω ειναι το θεμα). ο πωλητης του ebay λεει πως με hdmi δεν υπαρχει κανενα προβλημα(και στελνει απ οτι λεει πολλους εκτος αμερικης) ενω η sony usa που εστειλα email λεει οτι δεν ειναι συμβατος. ποιος λεει αληθεια?

Reaction score
2

Στην αμερική τα ραδιόφωνα πιάνουν μόνο τους μονούς σταθμούς (αν το θεωρείς σημαντικό)

Reaction score
1.188

Στην αμερική τα ραδιόφωνα πιάνουν μόνο τους μονούς σταθμούς (αν το θεωρείς σημαντικό)
Στα μεσαία κύματα ΑΜ υπάρχει σίγουρα θέμα ασυμβατότητος με την Αμερική. Αλλά ποιός ακούει σήμερα μεσαία;
Στα FM νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα....
Ας με διορθώσει κάποιος αν γνωρίζει στα σίγουρα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Re: Απάντηση: αγορα ενισχυτη home cimema απο αμερικη

Στα FM νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα....
Ας με διορθώσει κάποιος αν γνωρίζει στα σίγουρα.
Δεν πιάνουν οι σταθμοί που τελειώνουν σε ζυγό αριθμό

88.0,88.2 κοκ..

Reaction score
3

Στην Αμερική η σταθμοί FM εκπέμπουν στα ζυγά αλλά κάποιοι κατασκευαστές υποστηρίζουν μονά/ζυγά. Κοίταξε το αμερικάνικο site για το προϊόν που σ' ενδιαφέρει για επιβεβαίωση. Ακόμη μία ιδέα είναι να πάρεις τηλέφωνο το service της αντιπροσωπείας να ρωτήσεις αν μπορούν να το "επισκευάσουν"

Reaction score
30.029

Δεν επισκευάζεται , tuner αμερικής , δουλεύει ανα δυο στην συχνότητα, 87,7,87,9,88,1 κλπ. Δεν αλλάζει αυτό , είναι στην μνήμη του επεξεργαστή. Παλαιότερα μερικά είχαν εσωτερικό διακόπτη , για την αλλαγή του βήματος. Οχι πλέον.

Reaction score
3

Ξέρω ότι παλιά όταν είχα φέρει ένα Yamaha από Αμερική ο ΝΑΚΑΣ τον΄"έφτιαχνε" αλλάζοντας κάτι. Δεν ξέρω αν γίνεται πλέον.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.627
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7