ξερω οτι εχετε βαρεθει ολοι τις ιδιες ερωτησεις απο ασχετους αλλα τα πραγματα αλλαζουν πολυ συχνα οποτε εαν θελετε απαντηστε στα παρακατω
ειμαι αναμεσα στις
Sony 32S2010 (κοστος 1080)
Samsung LE-32S71B (κοστος 900)
Samsung LE-32S72B (κοστος δεν ξερω)
1) η 72Β ειναι υπαρκτο μοντελο; γιατι δεν βλεπω πουθενα κανεις να την εχει αναφερει στο παρων φορουμ, παρολο που την βλεπω σε καταστηματα
2) ποια η διαφορα μεταξυ της 71Β και της 72Β;
3) νομιζεται οτι αξιζει η διαφορα στα χρηματα που εχει η Sony με την Samsung; (στα δικα μου ματια δεν ειναι κατι το εμφανες)
με τις παραπανω τιμες σκεφτομαι πολυ σοβαρα την 71Β (και εαν χρειαστει αργοτερα θα αγορασω ενα ξεχωριστο ψηφιακο τηλεοπτικο δεκτη, κοστος περιπου 50ευρω) εχει κανεις εμπειρια απο το audioshop.gr ;
ειμαι αναμεσα στις
Sony 32S2010 (κοστος 1080)
Samsung LE-32S71B (κοστος 900)
Samsung LE-32S72B (κοστος δεν ξερω)
1) η 72Β ειναι υπαρκτο μοντελο; γιατι δεν βλεπω πουθενα κανεις να την εχει αναφερει στο παρων φορουμ, παρολο που την βλεπω σε καταστηματα
2) ποια η διαφορα μεταξυ της 71Β και της 72Β;
3) νομιζεται οτι αξιζει η διαφορα στα χρηματα που εχει η Sony με την Samsung; (στα δικα μου ματια δεν ειναι κατι το εμφανες)
με τις παραπανω τιμες σκεφτομαι πολυ σοβαρα την 71Β (και εαν χρειαστει αργοτερα θα αγορασω ενα ξεχωριστο ψηφιακο τηλεοπτικο δεκτη, κοστος περιπου 50ευρω) εχει κανεις εμπειρια απο το audioshop.gr ;