αγορα projector

Reaction score
20
επειτα απο πολυ καιρο σκεψης ηρθε η ωρα για αγορα προβολεα σκεφτομαι για αυτον
BenQ TW523 καπου στα 400 ευρω. ξερει κανεις τι διαφορα εχει με τον
BenQ TW523p που εχει περιπου 50 ευρω φτηνοτερα?
θα τοποθετηθει στα 3 μετρα αποσταση και 2,5 μετρα υψος ,θα εχω 110"? αξιζει γενικα τι λετε ευχαριστω
http://www.amazon.co.uk/dp/B00GHP2E...eative=6742&camp=1638&creativeASIN=B00GHP2E92

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Δεν τον έχω ακουστά φίλε μου, αλλά γιατί να πας σε 16:10 προβολέα με ανάλυση 1280Χ800;
Καταλαβαίνω ότι η τιμή του είναι προσιτή, αλλά...

Reaction score
20
δηλαδη αυτος δεν μπορει να προβαλλει και σε 720p? τι διαφορετικο εχει το 16 προς 10? απο οσα review εχω δει ειναι ολοι ευχαριστημενοι

Reaction score
20
Αυτο λεω και εγω δεν εχω υψηλες απαιτησεις 720 μια χαρα θα μαι ποστευω η αποσταση απο τοιχο σε τοιχο ειναι 3.20 μετρα θα εχω 100 ιντσες περιπου;σκεφτομαι να βγαλω το κρεμαστο φωτιστικο και να τον βαλω στο τοιχο πισω απο τον καναπε στο κεντρο.το σπιτι εχει υψος 3.30 αμα μπει στα 3 μετρα υψος και κατεβαζω πανι μπροστα απο τη τηλεοραση θα ναι καλα η θα ζαλιζομαι οποια βοηθεια δεκτη Καθως δεν εχω εμπειρια ευχαριστω

Reaction score
11.755
100 ίντσες θέλω να βάλω κι εγώ από τα 3 μέτρα. Θα είναι λιγάκι πολλές για αρχή, αλλά μετά νομίζω θα το συνηθήσεις (κι εγώ μαζί, όταν βάλω).

Reaction score
20
100 ίντσες θέλω να βάλω κι εγώ από τα 3 μέτρα. Θα είναι λιγάκι πολλές για αρχή, αλλά μετά νομίζω θα το συνηθήσεις (κι εγώ μαζί, όταν βάλω).
Θα τις βγαζει λες αυτος ο προτζεκτορας η θα εχω προβλημα

Reaction score
15.548
100" σε 16/10 θελει αποσταση φακου-οθονης 3.2μ εως 3.85μ

δες εδω αποστασεις και offset ωστα να τον τοποθετησεις σωστα..

Reaction score
20
100" σε 16/10 θελει αποσταση φακου-οθονης 3.2μ εως 3.85μ

δες εδω αποστασεις και offset ωστα να τον τοποθετησεις σωστα..
Αν το βαλω να δειχνει διαγωνια δηλαδη απι τα 3 μετραα υψος να δειχνει απεναντι στον τοιχο απο τα 2 και κατω θα μεγαλωσει η αποσταση προβολης απο τοιχο σε τοιχο;επειδη δε παει παραπανω απο 3.20 μετα θα πρεπει να τον βαλω να παιζει εξω απο τη μπαλκονοπορτα ευχαριστω για το μανιουαλ

Last edited:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
δηλαδη αυτος δεν μπορει να προβαλλει και σε 720p? τι διαφορετικο εχει το 16 προς 10? απο οσα review εχω δει ειναι ολοι ευχαριστημενοι
Ασφαλώς και προβάλει 720p. Δεν προβάλει σε ανάλυση 1080p ωστόσο. Αλλά εφόσον όπως αναφέρεις δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις οκ. Η οικονομική διαφορά πάντως δεν ξεπερνάει τα 200 ευρώ κι αν πας σε μεταχειρισμένο μηχάνημα ίσως και λιγότερο.

Reaction score
20
Ασφαλώς και προβάλει 720p. Δεν προβάλει σε ανάλυση 1080p ωστόσο. Αλλά εφόσον όπως αναφέρεις δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις οκ. Η οικονομική διαφορά πάντως δεν ξεπερνάει τα 200 ευρώ κι αν πας σε μεταχειρισμένο μηχάνημα ίσως και λιγότερο.
Ναι το ξερω λεω να ξεκινησω με αυτον και οταν ειναι η ωρα για αλλαγη της λαμπας να τον σπρωξω και να παω σε 1080 που θα εχουνε πεσει κιωλας.τωρα να δωσω 600+ για κατι που σε 2 χρονια θα θελει παλι λεφτα για να παιζει σωστα μου ερχεται καπως

Reaction score
5.672
Δύσκολο να σπρωξεις αυτό τον προβολεα σε 2 χρόνια οπως λες .
Μεγαλύτερη μεταπωλητικη αξία θα εχει ένας 1080 προβολεας σίγουρα απο αυτόν που λες ...

Reaction score
20
Δύσκολο να σπρωξεις αυτό τον προβολεα σε 2 χρόνια οπως λες .
Μεγαλύτερη μεταπωλητικη αξία θα εχει ένας 1080 προβολεας σίγουρα απο αυτόν που λες ...
ενταξει δε θα τον δωσω και καμια περιουσια αναλογα με το κοστος της λαμπας το να αγορασω τωρα 1080 που ειναι μεταβατικη περιοδος στους 4κ ειναι λιγο ανοητο καλυτερα να περιμενω ,να σου πω την αληθεια εδω επαρχια δεν εχω δυνατοτητα να τσεκαρω καποια προβολη 720 και καποια 1080 πιστευω οτι οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και δεν φαινονται απο ενα απλο ματι θεατη,τωρα εαν ειχανε τρελες διαφορες δεν θα το συζηταγαμε καν,για πανι πρεπει να προσεξω κατι η ενα απλο ασπρο πτυσομενο πανι κανει καλα τη δουλεια του??

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546
Μη λες πανί την οθόνη, γιατί θα τ' ακούσεις απ' τον Κεφάλα! >:(:D

Πάρε μια φθηνή οθόνη. Διαφορές δεν υπάρχουν, εκτός αν πάρεις τις πανάκριβες stewart.

Reaction score
20
χαχα οποτε αγοραζω πρωτα τον προτζεκτορα τον τοποθετω βλεπω τι ιντσες βγαζει και μετα αγοραζω την οθονη στις σωστες ιντσες ωστε να μην εχω κενο χωρο στην οθονη,ο προβολεας θα ειναι στο κεντρο της οθονης αλλα οχι στο ιδιο υψος δηλαδη θα δειχνει διαγωνια πρως τα κατω καθως δεν εχει lens shift (an αν το πα σωστα)και εν απλο 10 μετρο hdmi και ειμαι κομπλε σωστα? ο ενισχυτης ειναι ο 923 pioneer θα βγαλει σημα εικονας απο την εξοδο 2 η θα χρεια στω και αλλα εξοδα γιατι αποτι θυμαμαι καποιο θεμα παιζοτανε με το zone 2 αλλα ητανε μονο στον ψηφιακο ηχο η και στην εικονα ??

Reaction score
20
ο χωρος ειναι αυτος αμα κοιταξεις μεσα στην τηλεοραση φαινομαι ( εγω και )ο καναπες που βλεπω τον διαμορφωνω σιγα σιγα αν υπαρχει καποια αλλη προταση δεκτη

Attachments

Reaction score
5.672
Εχει τεράστια διάφορα το 720 απο το 1080p απορώ πως δεν το έγραψαν παραπάνω ...
Οθόνη να πάρεις οποια θέλεις αρκεί να εχει προεντατηρες , αλλιώς πετάς τα λεφτα σου σύντομα ...
Κοίταξε στις αγγελίες εχει αρκετές οθονες και προβολεις σε καλές τιμές .
Βοηθάς κάποιον και αγοράζεις και καλύτερα και φθηνότερα προϊόντα!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef