βασεις ηχειων Atacama

Reaction score
1
γεια σε ολους,

πωλουνται οι βασεις ηχειων Atacama , σε μαυρο χρωμα, αγρατζουνιστες , ετοιμες-γεμισμενες με αμμο και me τις ακιδες τους.

το υψος τους ειναι συνολικα ( μαζι με τις ακιδες ) 60 εκατοστα.
στα 60 εκ. δηλαδη θα πατησει το ηχειο...

οι βασεις ειναι παρα πολυ βαριες και ετσι, δεν αποστελλονται.

τιμη 100 ευρω. 6932 195073. περιοχη Χαλανδρι.

ευχαριστω πολυ.

Reaction score
1
Απάντηση: βασεις ηχειων Atacama

μου ειναι πιο ευκολο για φωτο αν μου στειλεις το μειλ σου σε προσωπ. μυνημα.
Αν κιολας ξερεις , επειτα τη βαζεις εσυ και για τους αλλους.

παντως επειδη ρωτησαν καμποσοι, ειναι με το μονοκομματο χοντρο ποδι, οχι με δυο η τρια ξεχωριστα στηριγματα/ ποδια.

Reaction score
1

ευχαριστω, πιστευω τωρα να φαινονται οι φωτο.

αυτα που φαινονται ειναι μαλλον σκονη, παρα γρατζουνιες ( οι βασεις ειναι σε πολυ καλη κατασταση ) .

αν ενδιαφερεται κανεις και για το εικονιζομενο ηχειο αναφορας ( Ruark CL 10 ) με κορυφαιες μοναδες , μπορει να κοιταξει και ενα review ( http://www.soundstage.com/revequip/ruark_cl10.htm ) , να το ακουσει και να το αποκτησει με 650 ευρω, απο 550,000 δρχ που ειχε το 2001-02, 1600 ευρω δηλαδη - τοτε !

Reaction score
36

φιλε μου αν θελεις να τις πουλησεις και οχι να τις χαρισεις κρατησε την τιμη τουλαχιστον εκει.
τις ειχα και εγω , τις πουλησα και μπορω να θυμηθω οτι πριν 13!! χρονια κοστιζαν 70.000 αχχ!!! δραχμες. μια απο τις πιο καλες βασεις της ατακαμα και αν γεμιστουν με αμμο και σκαγια ειναι η κορυφη.
φιλικα
μπαμπης

Reaction score
1

σ' ευχαριστω ρε μπαμπη,

ετσι οπως μου τα γραφεις το καχυποπτο μυαλο του ελληνα θα παει οτι εισαι φιλος και με βοηθας να τις σπρωξω !

και σκεψου οτι ηθελα να κρατησω καποιες target ( αυτες με το διπλο ποδαρακι που γερνουν λιγο ) ουτε εχω ιδεα αν ειναι καλες και εχω καλα ηχεια!! η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι τοσο σχετικος με βασεις, αλλα ελεγα για τις target που ειναι στα 50-52 εκατοστα ( 60 οι Atacama ) . ξερεις τιποτα για τις ταργκετ??

σ' ευχαριστω πολυ παντως.

Reaction score
10

μ ενδιαφερει το πλατος που θα πατησει το ηχειο,ευχαριστω!

Reaction score
1

οι βασεις πουληθηκαν ( μετα λυπης ) , ιδιως οταν πληροφορηθηκα περισσοτερο περι τινος προκειται...

ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas