Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα σημαντικό ζήτημα για μένα. Θέλω να στήσω στο νέο μου σπίτι ένα home cinema και θα ήθελα τις προτάσεις των πιο ειδικών. Πρόκειται να το τοποθετήσω σε έναν παραλληλόγραμμο χώρο 22 τμ. Οι απορίες που έχω πολλές. Αν πρέπει να πάω για HTPC ή όχι;
Σκέφτομαι να πάω για να το στήσω με ενισχυτή, ηχεία κλπ κλπ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για συγκεκριμένα μοντέλα που θα έφτιαχναν ένα πακέτο αξίας 2500-3000 ευρώ. Αναφέρομαι σε ενισχυτή, ηχεία και προβολέα (και πανί). Θέλω όσο το δυνατόν να μην χρειαστεί να το αναβαθμίσω άμεσα. (Ο ενισχυτής με hdmi klp klp) Η τηλεόραση και οι άλλες συσκευες cd player, blu ray κλπ δεν περιλαμβάνονται στα 2500-3000 ευρώ. Δεκτές όλες οι προτάσεις και οι υποδείξεις. Τι να προσέξω...
Υγ. Μπορώ να πάρω ασύρματα ηχεία για να γλιτώσω τη μουρμούρα;
Yγ2: Δεκτές προτάσεις και για μοντέλα τηλεόρασης κλπ κλπ
Υγ3. Μπορώ να έχω ήχο και σε άλλα δωμάτια με ασύρματη δικτύωση;
Υγ4: Ευχαριστώ!
Σκέφτομαι να πάω για να το στήσω με ενισχυτή, ηχεία κλπ κλπ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για συγκεκριμένα μοντέλα που θα έφτιαχναν ένα πακέτο αξίας 2500-3000 ευρώ. Αναφέρομαι σε ενισχυτή, ηχεία και προβολέα (και πανί). Θέλω όσο το δυνατόν να μην χρειαστεί να το αναβαθμίσω άμεσα. (Ο ενισχυτής με hdmi klp klp) Η τηλεόραση και οι άλλες συσκευες cd player, blu ray κλπ δεν περιλαμβάνονται στα 2500-3000 ευρώ. Δεκτές όλες οι προτάσεις και οι υποδείξεις. Τι να προσέξω...
Υγ. Μπορώ να πάρω ασύρματα ηχεία για να γλιτώσω τη μουρμούρα;
Yγ2: Δεκτές προτάσεις και για μοντέλα τηλεόρασης κλπ κλπ
Υγ3. Μπορώ να έχω ήχο και σε άλλα δωμάτια με ασύρματη δικτύωση;
Υγ4: Ευχαριστώ!