βοηθεια με το σεταρισμα του 667 στην τιβι.......

Reaction score
11
τα εχω συνδεσει ολα.το προβλημα ειναι πως απο το χειριστηριο του ενισχυτη οταν παταω τιβι για να δω εκπομπη της τηλεορασης....δεν βλεπω τιποτε και με πεταει στο μενου του ενισχυτη.τι κανω λαθος.,?εχω συνδεσει με hdmi την τιβι με την εξοδο hdmi που δινει ο ενισχυτης...χρειαζεται κατι αλλο..???εχω σπασει το κεφαλι μου.....
ΥΓ.η τιβη μου ειναι αυτη της υπογραφης μου.....

Reaction score
80
Απάντηση: βοηθεια με το σεταρισμα του 667 στην τιβι.......

Στην τηλεοραση ποια εισοδο εχεις επιλεξει;
Αν βλεπεις τηλεοπτικο προγραμμα και ο ενισχυτης ειναι στο tv in θα σου παιζει τον ηχο

Reaction score
1.733

Aληθεια, ποια η σκοπιμοτητα να περναει η εικονα μεσα απο τον ενισχυτη AV? Κανει καποιο upscale στην αναλυση? Και σε ποιες TV-οθονες μπορει να φανει η διαφορα?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.854
Με τη σύνδεση που έχεις κάνει, ο ενισχυτής δίνει εικόνα στην tv και όχι το αντίθετο.

Για να βλέπεις τηλεόραση, την χειρίζεσαι μόνο από το χειριστήριό της, ενώ αν θες να έχεις τον ήχο της από τον ενισχυτή, είτε συνδέεις την άναλογική έξοδο ήχου (με rca) σε μια από τις αναλογικές εισόδους του ενισχυτή, είτε την ψηφιακή της έξοδο ήχου (optical ή coaxial) σε μια ψηφιακή είσοδο ήχου του ενισχυτή.

Reaction score
11

ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις......
τελικα μετα απο πονοκεφαλιασμα και αρκετες ωρες χθες το βραδι,η απαντηση του καταστηματος συμφωνησε ακριβως με αυτην τοy rose.αμφιδρομομο θα ηταν εαν η τιβι μου ειχε 1.4hdmi.στην δικη μου περιπτωση η τιβι εχει 1.3,οποτε για να παρω τον ηχο θα παιξει οπτικη ινα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@