γνώμες για UE55F9000SL

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρες, θέλω να πάρω μία 55 Smart TV.
Συγκεκριμένα, ήθελα την UE55F8000, που την έχει ένας γνωστός μου και είναι πολύ καλή!
Αλλά απο ότι βλέπω έχει αποσυρθεί σαν μοντέλο από την Samsung. οπότε επειδή κ τα λεφτά είναι πολλά λέω να πάρω κάτι φρέσκο!!!

Έτσι εω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάρω κάτι λιγάααααααααακι πιό ακριβό...
αλλα πολλυυυυυυ πιο καλό!
τί γνώμες έχετε για την UE55F9000SL;

Απο όσο έχω δεί είναι και 4K! και επίσης από ότι μου έχουν πεί, έχει ένα εξωτερικό κουτί, το οποίο άν το αλλάξεις στην ουσία αναβαθμίζεις όλο το hardware της τηλεόρασης (HDMI, USB, CPU, μήμες κλπ....)!!!!!

Reaction score
0
Υπάρχει κάποιος που να την έχει την συγκεκριμένη TV?
ή άν κάποιος της έχει δεί LIVE ας μας πεί

Ευχαριστώωωωω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.626
Οι επιλογές που έχεις αυτό το διάστημα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.

Αν περάσεις σε 4Κ θα έχεις όλα τα προβλήματα πρώτης γενιάς της τεχνολογίας, με σημαντικότερο την έλλειψη υποστήριξης HDMI 2.0 σε όλα τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Για υλικό 4K πάλι θα περιμένεις 1-2 χρόνια. Οπότε η αγορά μιας TV 4Κ σήμερα αξίζει μόνο λόγω των πολύ καλών επεξεργαστών εικόνας που έχουν.

Αν επιλέξεις 1080p, η καλύτερη λύση είναι ένα μοντέλο σε "λογική" τιμή, κάτω των 1300 € δηλαδή για τις 55". Κι όταν σε 2-3 χρόνια ωριμάσει το 4K την αλλάζεις.

Αν θες 1080p 55άρα ακριβότερης κατηγορίας, καλή λύση είναι η SONY KDL-55W955B. Μοντέλο 2014 με βασικό μειονέκτημα το μαύρο λόγω IPS panel.

Εγώ πάντως θα περίμενα 1-2 μήνες για να κυκλοφορήσουν όλα τα μοντέλα των εταιριών για το 2014.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για αγορά 4Κ TV, τα ηλεκτρονικά ακόμα δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν σωστά 4Κ ανάλυση, ακόμα και το HDMI 2.0, κατά την γνώμη μου, δεν καλύπτει πλήρως τέτοιες αναλύσεις με υψηλό ρυθμό ανανέωσης.
Ούτε σαν monitor για PC δεν κάνουν όσες 4Κ τηλεοράσεις υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Reaction score
0
με λίγα λόγια μου λέτε να μή πάω για 4Κ ακόμη και είναι κατανοητό. Άσε που οι 4Κ ανάλυση έχει περισσότερο νόημα για 60΄΄ και πάνω

Λέω να κοιτάξω για την 55LA860V που είναι και πιό οικονομικό μοντέλο.
έχει κανεις άποψη για την συγκεκριμένη;

Reaction score
1.815
Πολύ καλή τηλεόραση αλλά...
Περίμενε τις νέες 4Κ!!

Το Μουντιάλ πλησιάζει και τότε με τα χρήματα που διαθέτεις θα σου φαίνεται τόσο απλό να αγοράσεις με άνεση μια εξαιρετική 4Κ!:thumbsup:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.159
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios