δεν μπορω να το φερω με τιποτα να πουλησω??? διλυμα!

Reaction score
0
τα πιο πολλα μηχανηματα που εχω ειναι harman kardon pro pa200 τελικος pa220 ισοσταθμηστης yamaha eq550 με αναλυτη τυνer harman 930 deck harman cd marantz pick up 2teckniks sl1200 mk2 ηχεια 2jbl lx9 +2infyniti sm115 εχω και 1 harman 5,1 kai 1 laser disk sony αλλα αυτα ειναι για αλλη δουλεια δεν ξερω αν η πωληση των ενισχυτων μου θα ηταν η καλυτερη λυση τα ποναω βλεπεις γιατι τα προσεχω και τα εχω πληρωσει ακριβα απλα δεν μπορω να το φερω με τιποτα εκει που θελω, αυτο που δεν σας εχω πει ειναι οτι δουλευω σαν dj απο το 1991 εχω δουλεψει σε παρα πολλα μαγαζια στη χαλκιδα εχω ακουσει παρα πολλα συστηματα απο παλαια pevey, electrovoich, jbl, dynacord, bose, axys, (mayer τα οποια με ξετρελαιναν) για φαντασου λοιπον να ακους καθε βραδυ 3 +4kilowatt πανω απο το κεφαλι σου για 7 ωρες 17χρονια οσο και να μην θες εκπαιδευεσαι! αυτο που δεν μ αρεσει στο συστημα ειναι οτι με τα jbl lx9 εχω στιβαρο μπασo καλες μεσαιες αλλα μου λειπει η λαμπροτητα με τα infyniti sm115 εχω καλες μεσαιες ωραια ψηλα αλλα το μπασο του ενω αρπαζει απο χαμηλα ειναι ψοφιο αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι με τον ισοσταθμιστη ενω ειναι καλος δεν ψαλιδιζει μολις παω να κανω ηχοβολισμο με ροζ θορυβο ειναι γαματα! επειδη ακουω πολυ ροκ το95%της δισκοθηκης μου καλυτερα ολα flat! οταν ανοιγω την ενταση και υπαρχουν πολλα οργανα νιωθω οτι μου τα μπερδευει το τρελλο ειναι οτι δοκιμασα εναν tecknikcs ενος φιλου με τα υπαρχον ηχεια και επαιζαν οχι σοβαρα η στιβαρα αλλα αρκετα εντυπωσιακα ! μα πως γινεται να χω πληρωσει τον harman pa220 340 χιλ δραχμες και με ενα teckcnics τον 60χιλ δρχ να εχω πιο πολυ γλυκαδα????? μηπως το αυτη μου κουραστηκε? μηπως θελω 1ενυσχητη πιο hi fi αλλα με πιο λεπτομερεια! παιδια συγγνωμη που σας κουρασα μια και ειστε του club θελω τη γνωμη σas αμεσα!!! υπαρχει κανα μηχανημα με γλυκαδα λεπτομερεια αλλα και γκαζι????? τα jbl τα πληρωσα 1200 ευρω τα infyniti 750ευρω να φταινε τα ηχεια μου? παιδια βοηθεια!!!

Reaction score
1.769
το μπασο στα sm 115 ψοφιο;

αυτα γκρεμιζουν σπιτι.

τελος παντων εχω μια ιδεα.

πουλα τα jbl και παρε ενα επαγγελματικο ενεργο jbl sub να παιξη μαζι με τα infinity.

ετσι θα εχεις μεσουψηλα infinity και μπασο jbl.

Reaction score
0
Γιατί δεν κοιτας τα ηχεία και τους ενισχυτές που τα οδηγούν, στα μαγαζιά οπου παίζεις;

Αφου αυτόν τον ήχο συνήθισες και γουστάρεις, κοίτα απο ποιά μηχανήματα αναπαράγεται και κινήσου ανάλογα.

Πέραν αυτού, ο ήχος που περιγράφεις, απ όσο καταλαβαίνω δηλαδή, ουδεμία σχέση έχει με αυτό που λένε "ρεαλιστική αναπαράσταση μουσικών οργάνων".

Reaction score
1.769
ουπς τωρα το προσεξα.

sm 115 και οχι 155.

τα 155 ειναι για κατεδαφισεις ψαξε να βρης ενα ζευγαρη μεταχειρισμενο.

Reaction score
0
Απάντηση: δεν μπορω να το φερω με τιποτα να πουλησω??? διλυμα!

ευχαριστω πολυ λες να ψαξω για 155? ειναι τοσο τουμπανο? καλα θα ειναι αφου και ο τελικος μου εχει αρκετα αποθεματα δυναμης αυτο που ζηταω πιο πολυ ειναι η λαμπροτητα clear το καθαρο οσο πιο ζωντανος γινεται ο ηχος. εχτες κυριακατικα πλακωθηκα στους ηχοβολισμους στο σπιτι αλλαζα βελονες στα πικ απ αλλαζα cd επαιξα με τον αναλυτη στην οθονη του αναλυτη μεσαιοψηλες στρωνανε αρκετα το μπασο του ειναι δυσκολο να μου το φερει σε ευθεια,αφησα μεσαιοψηλες στα χερια του αναλυτη και το μπασο το εφτιαξα εκει που αρεσε σε μενα θα ελεγα οτι τα οργανα τα τοποθετησα πιο πισω και αφησα τα drums τα μπασα να βγουνε πιο μπροστα δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα ειχε καλυτερο αποτελεσμα απο πριν! ξερεται καμια βελονα για tecknicks mk2 πιο ευαισθητη και πιο ποιοτικη απο stanton al + el τωρα φοραω stanton orthofon dj κατι καλυτερο?

Reaction score
1.769
ειναι με 15αρια γουφερ 300 watt 102db ευαισθησια.

εχει τρομερα γκαζια και αφου σ`αρεση ο ηχος της σειρας νομιζω εκει πρεπη να πας.

νομιζω οτι δεν υπαρχη καινουργιο οποτε εχε το νου σου στις αγγελιες χρυση ευκαιρια κλπ.

στο ebay βρισκης αλλα τα μεταφορικα ειναι προβλημα καθως ειναι τεραστια.

ισως ο αρβανιτακης ξερη περισσοτερα.

Reaction score
0
Απάντηση: δεν μπορω να το φερω με τιποτα να πουλησω??? διλυμα!

ευχαριστω back ωραια λοιπον ξεκιναω το ψαξιμο για 155 ο αρβανιτακης ποιος ειναι? κανενα μαγαζι που να πουλαει μεταχειρησμενα να κατεβω αθηνα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi