εικόνα από pc για tv

Reaction score
0
καλησπέρα θα ήθελα να συνδέσω το pc με ένα πολυκάναλο yamaha rxv 440 rds για να δώσω και εικόνα σε sony κν-25c5d πως γίνετε αυτό? :101::101:

Reaction score
2
Μπορείς να μας πεις λίγο τι κάρτα ήχου έχεις και τι κάρτα γραφικών έχεις?

Α και πες μας επίσης και τι είναι το κν-25c5d...Και τι εισόδους έχει?Έχει HDMI?Τι έχει?

Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε!

Reaction score
0
Απάντηση: εικόνα από pc για tv

η κάρτα γραφικών είναι GeForce 7/6 fx και κν-25c5d είναι sony tv,από τις παλιές

Reaction score
2
Ο ενισχυτής σου αν είδα καλά έχει και οπτική ψηφιακή είσοδο και coaxial ψηφιακή είσοδο.
Σε μια από αυτές θα συνδέσεις το Pc σου.Φαντάζομαι έχει το pc σου έστω coaxial ε?

Όσο για την εικόνα αυτό που θα χρειαστείς είναι καταρχάς ένα scart με είσοδο composite δηλαδή ένα τέτοιο:

το οποίο θα βάλεις στην τηλεόραση σου και ένα καλώδιο composite το οποίο θα φεύγει από την κάρτα γραφικών και θα πηγαίνει στο scart που προανέφερα.

Φαντάζομαι πως έχει composite out η κάρτα γραφικών σου ε?

Τέλος να σε ενημερώσω πως τα αποτελέσματα κυρίως στην εικόνα δεν νομίζω να είναι και τα καλύτερα.Η εικόνα του desktop σου θα είναι θολή και δυσανάγνωστη.Τα βίντεο πάντως θα βλέπονται...

Reaction score
0
Απάντηση: εικόνα από pc για tv

αυτό το εξάρτημα το έχω και έχω ακόμη καλώδιο rcr με δυο "ακροδεχτε" και ένα καλώδιο ακόμη με ένα "ακροδεχτι" rcr σε goaxial

Reaction score
2
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.Αν μπορείς βγάλτο μια φωτογραφία και ανέβασε το!

Composite καλώδιο έχεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.255
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87