ειμαστε μονοι?

blackhill66

"Επαγγελματίας"
Reaction score
278

Reaction score
20.523
Αυτοί οι εξωγήινοι, εάν υπάρχουν, έχουν άραγε αυτιά και πόσα ; Μέχρι πόσα Hz ακούνε ; 😀

Reaction score
20.523
Γιατι να ειμαστε, λιγο εγωιστικο δεν ειναι αυτο αν κοιταξεις τον ουρανο; Σιγουρα δεν ειμαστε μονοι μας.
Ψυχολογικό επιχείρημα υπέρ της ύπαρξης τους είναι αυτό ή στατιστικής ; 😀

Reaction score
1.165
Νεαρός είχα αγοράσει όλη την βιβλιογραφία του: Erich von Däniken

Μικρός είχα διαβάσει αρκετά βιβλία του. Ο πατέρας μου ανανέωνε συχνά την βιβλιοθήκη με βιβλία του.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.830
Να πάρετε τηλεσκόπιο (ευρυγώνιο για να είναι εύκολο στη χρήση).
Τώρα που ο κύριος Elon αλλά και άλλοι έχουν γεμίσει τον ουρανό με διάφορα να περιφέρονται οι νύχτες δεν είναι ποτέ βαρετές.. :party:

Αφήνουμε τη φαντασία να οργιάζει και απολαμβάνουμε.. 8-)

gid

Reaction score
9.645
Η πλάκα μ' αυτή την ερώτηση είναι ότι, η απάντηση, είτε είναι θετική είτε αρνητική, είναι εξίσου συγκλονιστική.

Διάβασα κι εγώ αρκετά Ντένικεν μικρός, αλλά ευτυχώς δε μου έκανε ζημιά.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.830
Πριν μερικές εβδομάδες τα 'φερε έτσ' ο διάολος και ήμουν με το τηλεσκόπιο ταράτσα λίγο πριν το ξημέρωμα (είχε καθαρό ουρανό).
Ένα φωτεινό αντικείμενο πολύ έντονο (όσο η Αφροδίτη μια καλή ημέρα και ίσως λίγο παραπάν') ερχόταν από τον ορίζοντα προς την κατεύθυνσή μου και πέρασε ακριβώς από πάνω μου μέχρι που χάθηκε απ' την άλλη πλευρά (Ανατολικά).
Με το τηλεσκόπιο που το παρακολούθησα θα ορκιζόμουν πως είδα και ίχνος δομής :whistling:
Ήταν πιθανότατα ο διαστημικός σταθμός που φωτιζόταν έντονα από τον ήλιο καθώς ήταν λίγο πριν σηκωθεί.

Αν όσο το παρατηρούσα άλλαζε κατά το ελάχιστο κατεύθυνση ακόμα στην υπόγα θα ήμουν με κονσέρβα.. :tongue:

Reaction score
20.523
Πριν μερικές εβδομάδες τα 'φερε έτσ' ο διάολος και ήμουν με το τηλεσκόπιο ταράτσα λίγο πριν το ξημέρωμα (είχε καθαρό ουρανό).
Ένα φωτεινό αντικείμενο πολύ έντονο (όσο η Αφροδίτη μια καλή ημέρα και ίσως λίγο παραπάν') ερχόταν από τον ορίζοντα προς την κατεύθυνσή μου και πέρασε ακριβώς από πάνω μου μέχρι που χάθηκε απ' την άλλη πλευρά (Ανατολικά).
Με το τηλεσκόπιο που το παρακολούθησα θα ορκιζόμουν πως είδα και ίχνος δομής :whistling:
Ήταν πιθανότατα ο διαστημικός σταθμός που φωτιζόταν έντονα από τον ήλιο καθώς ήταν λίγο πριν σηκωθεί.

Αν όσο το παρατηρούσα άλλαζε κατά το ελάχιστο κατεύθυνση ακόμα στην υπόγα θα ήμουν με κονσέρβα.. :tongue:
Η Αφροδίτη είναι η Πούλια που λέμε ε ; ή όχι ;

Ε, εντάξει τότε ο διαστημικός σταθμός θα ήταν, γιατί απο τον Νότο (και λίγο ανατολικά) έρχεται πρός Βορρά (και λίγο δυτικά).

Εάν σταματούσε και ξαναξεκινούσε θα ήμουν και εγώ στην υπόγα να σου κάνω παρέα. Με αλλαγή τροχιάς μόνο, όχι. Δεν είμαστε και τίποτε φοβητσιάρηδες.

😀 😀 😀

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.646
Members
38.354
Νεότερο μέλος
jimkalo83