ενισχυτης maratz pm310

Reaction score
1
Kaλησπερα.Μετα απo 10λεπτα χρησης σταματησε.Τον ανοιξα και ειδα οτι εκαψες 2ασφαλειες μεσα ενω ενας πυκνωτης ηταν φουσκωμενος.
Παει για αλλαγη.Ξερει κανεις απο που να τον παρω και τι τιμες παιζουν,γιατι δεν βρισκω κατι στο ιντερνετ?Περιοχη Πατησια.
Σκεφτομαι να αλλαξω και τον ομοιο διπλα του καλου κακου.Να προσεξω κατι αλλο?εχω ξαναλλαξει πυκνωτη αλλα μεχρι εκει.

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Kaλησπερα.Μετα απo 10λεπτα χρησης σταματησε.Τον ανοιξα και ειδα οτι εκαψες 2ασφαλειες μεσα ενω ενας πυκνωτης ηταν φουσκωμενος.
Παει για αλλαγη.Ξερει κανεις απο που να τον παρω και τι τιμες παιζουν,γιατι δεν βρισκω κατι στο ιντερνετ?Περιοχη Πατησια.
Σκεφτομαι να αλλαξω και τον ομοιο διπλα του καλου κακου.Να προσεξω κατι αλλο?εχω ξαναλλαξει πυκνωτη αλλα μεχρι εκει.
Θα πρέπει να αλλαχθεί και ο διπλανός του, επειδή λειτουργούν συμμετρικά. Στα 42 volts δεν θα βρεις.
Υπάρχει πληθώρα στα 50 volts. Στα 8200 μF ή και στα 10000 στα 50 volts υπάρχουν πολλοί.

Reaction score
436
Ηλεκτρονικός δεν είμαι, αλλά ο "φουσκωμένος" πυκνωτής της τροφοδοσίας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αποκλειστικά η αιτία για το κάψιμο ασφαλειών, ίσως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα.
Γι' αυτό αν δεν έχεις επαρκείς γνώσεις αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία, νομίζω ότι η επίσκεψη σε τεχνικό κρίνεται απαραίτητη, όπως ο Φανός που προτείνει ο John Markou:

https://www.fanos.gr/information/contact

ή π.χ. ο Σάκης Πετρόπουλος:

ή τέλος και κάποιος ηλεκτρονικός κοντά στην περιοχή σου από εκείνους που επισκευάζουν τηλεοράσεις κ.λ.π

που γνωρίζεις και βολεύει.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi