επιδιόρθωση ηχείων

Reaction score
30.016
είμαι απο θεσσαλονίκη και εχω τα B&W 640i περίπου 6 χρόνια .Το ένα ηχείο και συγκεκριμένα το ένα γούφερ απο τα δύο (2* 8' ) κάνει ενα θόρυβο σαν να ακουμπαει κατι στο γούφερ .Το πήγα σε ενα σερβις της b&w αλλα το επαιξε με ραδιόφωνο και μου το εδωσαν πισω χωρίς καν να το ανοίξουν.Εγω σπίτι το επαιξα με cd+dvd και ειδικά στην κλασσική ακούγεται πάλι.Αλλαξα το ηχείο δεξιά και αριστερά και πάλι το συγκεκριμένο ηχείο είχε προβλημα .Αγόρασα καινουργιο ενισχυτή (denon 3805av) και πάλι το ιδιο προβλημα.Ξέρει καποιος καλό σέρβις ηχείων στη θεσσαλονίκη?. :shock:

Reaction score
5
Για Αθηνα να σου πω, αλλα για Θεσσαλονικη....

Καλα, ας προσπερασω την ***** του τεχνικου για το πως ελεγξε τα ηχεια με ραδιοφωνο (και οχι με ημιτονο).
Αν εχεις ακουσει το προβλημα απο ποιο μεγαφωνο προερχεται γιατι δεν πας στην αντιπροσωπεια να αγορασεις το αντιστοιχο και να το βαλεις?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Καλό θα είναι να απευθυνθείς και πάλι στην αντιπροσωπεία, και να επιμένεις να ελέγξουν κανονικά το ηχείο. Αν αρνηθούν στείλε επιστολή διαμαρτυρίας στην αντιπροσωπεία ΚΑΙ στην B&W.

Να δεις που μετά θα σου ζητήσουν από ,όνοι τους να το ελέγξουν. (ευτυχώς που οι μαμά εταιρίες είναι ευαίσθητες σε τέτοια πράγματα)

Reaction score
30.016
ευχαριστώ παιδιά μάλλον πάω για αλλαγή γούφερ αλλα οχι μέσω αντιπροσωπίας γιατί δεν βλέπω ενδιαφέρον.Βρήκα ενα τεχνικό που κάνει μονο παραγγελίες τώρα τι σοι τεχνικός είναι ο θεος να τον κάνει

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς ξανά στην αντιπροσωπεία και να απαιτήσεις αλλαγή γούφερ.
Είναι κρίμα να αφήνεις την τύχη των ηχείων σου στον πρώτο τυχαίο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.825
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην τεηλεοπτική.
Εκεί θα σε εξυπηρετήσουν 101% και θα σου υποδείξουν εξουσιοδοτημένο service στην Θεσ/νίκη για να σου διορθώσουν το ηχείο. Μπορείς φυσικά πριν το πας να τους αναλύσεις το πρόβλημα και αυτοί θα σου πούνε το κόστος αποκατάστασης της βλάβης (στο εξοουσιοδοτημένο service).

Το τηλέφωνο της τηλεοπτικής είναι 2392072259-69.

Reaction score
30.016
οπως είπα στη τηλεοπτική πήρα και μου είπαν σε ποιό σερβις να πάω .Ετσι πήγα στο μαγαζί στήν ανω τούμπα αλλα ούτε το σέρβις -μαγαζί μου γέμισε το ματι ήταν σαν μιά αποθήκη .Πρώτα ας μάθω τί φταίει cross ή γούφερ και μετά αποφασίζω.

Reaction score
5
Η πιο απλή λύση είναι και η πιο καλή. Βγάζεις το woofer που κάνει το πρόβλημα και το ανταλλάζεις με το άλλο woofer του αλλού ηχείου. Όταν σιγουρευτείς ότι φταίει το woofer πας και το αγοράζεις σαν ανταλλακτικό και το εφαρμόζεις μόνος σου. Είναι η πιο απλή οικονομική και καθόλου χρονοβόρα λύση! :wink:

Reaction score
5
Tip: Βγάζοντας τα woofer δώσε προσοχή στην κατεύθυνση που είναι τοποθετημένα μέσα στην καμπίνα έχοντας αναφορά τις επαφές που μπαίνουν τα καλώδια.

Ο θόρυβος που ακούς το πιο πιθανό να είναι από το πηνίο φωνής το οποίο τρίβεται πάνω στο σασί που είναι τοποθετημένος ο μαγνήτης. Συγκεκριμένα μέσα στο μαγνητικό διάκενο του πηνίου.

Βγάζοντας το woofer με λίγες προσεκτικές κινήσεις από έμπειρα χέρια πάνω στον κώνο δεξιά αριστερά το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί.

Αν τα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο θα με ευχαριστείς ακόμα περισσότερο! :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.286
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.