επιλογη usb USB A < > USB B

Reaction score
4.235
το εχω στα υποψη μου ως μια απο τις πρωτες επιλογες διοτι εχει 3πλη θωρακιση και δευτερον με τιμη στα 65€ ειναι απο τα προσιτα καλωδια χωρις να βαλω βαθεια το χερι

http://www.jenving.com/products/view/usb-2.0-a-b-blue-5m-1001907649
  • Long cable approval - provides for long distances between devices without signal degradation
  • Correct data transfer - Excellent sound and rapidly working data peripherals without drop-outs
  • Perfect shielding and twinning - minimum signal degradation, a condition for the above

Reaction score
4.235
καλημερα και χρονια πολλα - οχι δυστηχως ειναι ετσι ο χωρος που μονο με αλλαγη των επιπλων θα μπορουσε να γινει αυτο αλλα προς το παρων δεν ειμαστε για τετοια κινηση!
το κουτι που εχω ειναι το Obsidian Series 750D.

Last edited:

Reaction score
6.845
χρονια πολλα και με γειες το 70a.....εχεις δικιο ετσι οπως ειναι δεν εχεις αλλη επιλογη.Απλα πιστευω οτι οταν μεγαλωνει πολυ τιμη το μηκος των καλωδιων δεν εχει και τοσο νοημα να παμε σε ακριβες λυσεις. Νοιζω το supra ειναι η ιδανικη επιλογη για αυτο το μηκος.Σκεψου αλλωστε οτι η βασικη ακροαση θα γινεται απο την ιδια την συσκευη (σαν αναπαραγωγεας) και μετα απο τον υπολογιστη.

Reaction score
4.235
χρονια πολλα, σε ευχαριστω,

ναι και εγω δεν θελω να σπρωξω πολλα χρηματα εαν τωρα καταφερω και κανω τις αλλαγες που σκεφτομαι στα επιπλα θα αλλαξει και η αποσταση PC με Pioneer οποτε τοτε μπορει να σκεφτω αλλες λυσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.906
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius