θα ηθελα να ρωτησω σχετικα για την on!μενω στον πειραια,περνω internet απο το τηλεφωνικο κεντρο Αγίου Γεωργίου! εκανα καλα που διαλεξα την on? τη γνώμη εχετε για την on?
Κοιτα εγω εχω ον απο το 2007! Μενω στην Βουλα οποτε δεν μπορω να σου πω για τον
Πειραια αλλά οπως ολες οι εταιρειες ειναι λαχειο!! Δεν συντονιζω πανω απο 9 απο τα
24 που θεωρητικα εχω, ενω δυο φορες που ειχα προβλημα ηταν ενα δραμα!! Εφτιαχναν το
τηλεφωνο, χαλαγε το Internet και αντιστροφα! Φταει ο Οτε φταινε οι γραμμες στο σπιτι
Τεσπα, συμβιβαστηκα γιατι φοβαμαι να πω σε καποιον να το αγγιξει!
Ο γαμπρος μου μενει Κορυδαλλο, και ειχε ακριβως τα ιδια με μενα, οποτε αποφασισε να
παει Forthnet για να βρει την υγεια του! Αμ δε, εκτος απο το οτι εμεινε 1 μηνα και βαλε
χωρις τηλεφωνο, τωρα συντονιζει στα 2-3!!
Γενικος κανονας!! Το καλυτερο ειναι εχθρος του καλου ! Αν κατι δουλευει ικανοποιητικα,
Αστο
Αυτα
Μια απο τα ίδια, είχα τσακωθεί ουκ ολίγες φορές. Έχανα συνέχεια το internet.
Λύθηκε το πρόβλημα μετά απο μήνες απο μια γυναίκα που μου είπε να βγάλω το ασύρματο τηλέφωνο τελείως αν είναι panasonic η philips.
Άντε λέω να το κάνω κι αυτό. Αφαίρεσα το πρώτο και το αντικατέστησα με του μαγαζιού (μίζενς) και λύθηκαν όλα τα προβλήματα, εδώ και ένα χρόνο.
Τέλος καλό όλα καλά.
Δες εδώ τη δική μου περιπέτεια.
Τι κατάλαβα? Ότι είναι εταιριούλες που εξαρτώνται από τα κέφια του ΟΤΕ και αυτός το εκμεταλλεύεται σε βάρος των καταναλωτών.
Γενικός μας δουλεύουν κανονικά.
Αν θές και την γνώμη ενός παθόντα και αγανακτησμένου, παρολίγον, πελάτη τους ,μακριάάάά απο ΟΝ.Ενα θα σου πώ.Εφτασα μέχρι καταγγελία στην ΕΘΝ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Κ ΤΑΧΥΔΡ. για να μπορέσω να ξεμπλέξω.Για κανα δίμηνο μου ζητούσαν να πληρώσω παροχές τις οποίες ποτέ δεν μου πρόσφεραν.Οσο απο σέρβις και εξυπηρέτηση πελατών....ανύπαρκτα.Εχουν περάσει βέβαια από τότε σχεδόν 2 χρόνια, αλλά και από φίλους που είχαν κάνει σύνδεση παλιότερα έχω ακούσει τα χειρότερα.Απο τότε έχω HOL και όλα ΟΚ.Και σε ότι χρειάστηκα ήταν άμμεσοι.Τώρα ο καθένας...:437: