18 Σεπτεμβρίου 2012 #1 confessor Μηνύματα 77 Reaction score 0 ζητειται το sunfire hrs 8 10 ή 12. προσφορες με πμ.
18 Σεπτεμβρίου 2012 #2 ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Μηνύματα 1.954 Reaction score 811 Απάντηση: ζητειται το sunfire hrs Εχω 2 hrs 8 σε κατάσταση κούτας και κάθονται εδω και πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι οτι λυπάμαι να τα δώσω. Αν δεν βρεις κάτι το συζητάμε πάντως.
Απάντηση: ζητειται το sunfire hrs Εχω 2 hrs 8 σε κατάσταση κούτας και κάθονται εδω και πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι οτι λυπάμαι να τα δώσω. Αν δεν βρεις κάτι το συζητάμε πάντως.
20 Σεπτεμβρίου 2012 #3 ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Μηνύματα 1.954 Reaction score 811 Απάντηση: ζητειται το sunfire hrs Λοιπόν απο τις λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε θα πω πως είχα καιρό να γνωρίσω τόσο καλό παιδί. Να είσαι καλά και καλές ακροάσεις.
Απάντηση: ζητειται το sunfire hrs Λοιπόν απο τις λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε θα πω πως είχα καιρό να γνωρίσω τόσο καλό παιδί. Να είσαι καλά και καλές ακροάσεις.
21 Σεπτεμβρίου 2012 #4 confessor Μηνύματα 77 Reaction score 0 ευχαριστω παρα παλυ!!! ακριβως το ιδιο συζητουσαμε με τη γυναικα μου για εσενα!