ζητούνται martin logan logos

Reaction score
0
ψάχνω κεντρικό ηχείο για τα Martin logan SL3 μου. Θα προτιμούσα τα Martin logan logos, εκτός αν κάποιος έχει να προτείνει και κάτι άλλο. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: ζητούνται martin logan logos

Φίλε μου σε ποια τιμή δίνεις το logos; Εγώ έχω αντί για τα aerius τα παλιά Martin logan Sl3 οπότε οικονομικά δεν είναι εποχή και για άλλα ηχεία εκτός αν έβρισκα και εγω να τα πουλήσω...

Reaction score
0

Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος γύρω στα 1200..δέχομαι και ανταλλαγές με MAC υπολογιστή, ή κάτι σχετικό με ήχο και εικόνα. Ίσως να ενδιαφέρεται κάποιος φίλος μου γιά τα SL3. Σε τι τιμή τα δίνεις?

Reaction score
0

Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τιμή για τα ηχεία μου γιατί δεν είχα σκοπό να τα δώσω.
Όσο για τα logos δυστυχώς φτάνω όριο μέχρι τα 800ευρώ (τα οποία βέβαια τα έχω μετρητά) αλλά δεν μπορώ καθόλου παραπάνω. Μακάρι να μπορούσα κάτι παραπάνω και να στα έπαιρνα, αλλά όπως είμαι τώρα, με τίποτα! Έχω και έναν καινούριο Panasonic SA-BX500 στο κουτί του (ελάχιστα χρησιμοποιημένος, μάλλον ελάχιστη ώρα συνδεδεμένος)με όλα τα παρελκόμενα. Προσπάθησα να το συνδέσω με τους τελικούς μου ενισχυτές, δεν μπόρεσα, και από τότε κάθετε μόνος.... Τον έχω για να τον ανταλλάξω αν υπάρχει κάποια πρόταση με κάποιον που να βγάζει και main out ή τον πουλάω τώρα μόλις 300ευρώ για να φύγει.

Reaction score
0

Μάλλον λέω να το κρατήσω..ευχαριστώ γιά το ενδιαφέρον.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.926
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol