ηρθε η ωρα (LG xx-LM960v)

Reaction score
8
επιτελους με τις εκπτωσεις ηρθαν και τα καλα νεα για την LG LM960v που τελικα εχω καταληξει

την αρχη εκανε ενα site και ακολουθησε ενα 2ο με 1700Ε (απο 1850) για την 47"
αλλα το εντυπωσιακο ειναι η προσφορα του Kωτσοβολου (ελπιζω να μην παραβιαζω κανονες του forum για την ονομασια της επιχειρησης) οπου με κουπονι 30% παιρνεις την 47" στα 1400Ευρω και την 55" περιπου 1750Ευρω.
οποτε πιστευω ειναι καλες τιμες τωρα πια
πηρα σημερα τηλεφ. στο τηλ.κεντρο της επιχειρησης και ρωτησα αν η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι της Ελληνικης αντιπροσωπειας ή απο καποια παραεισαγωγη, εξ ου και το πολυ χαμηλο της τιμης !
αν και επεμενα ιδιαιτερα δεν υπηρξε απτη και κοφτη απαντηση
μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα, οτι ο,τι χρειαστω θα απευθυνθω στην LG οτι ολα τα ανταλλακτικα που θα χρειαστουν αν γινει κατι θα παραγγελθουν γιατι δεν υπαρχουν..!!
εγω απο τα συμφραζομενα υποψιαζομαι πως ειναι παραεισαγωγη
θελει και 10-15 εργασιμες για να ερθει !

θελω τη γνωμη σας πανω σε αυτο
να την παρω ; ή θα μπλεξω ;
γνωριζω τα περι πανευρωπαικης εγγυησης αλλα στο παρελθον η samsung που εχω ειχε χρειαστει στις 2 εβδομαδες να αλλαχτει ακι η αληθεια ειναι πως μου εφεραν αμεσως καινουρια, οποτε αν γινει κατι και τωρα δεν θα ηθελα να μπλεξω αλλα να βρω ακρη γρηγορα.

επισης με τιμη στα 1750Ευρω (που μπορω να καλυψω) για την 55αρα (και αποσταση θεασης 2.5-3 μετρα) ειναι καλυτερα να προτιμησω την 55αρα ;

τι λετε ;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.147
Γιά το τελευταίο, χωρίς συζήτηση ναι. Θα χτυπάς το κεφάλι σου στη 47" σε λίγο καιρό!

55"!

Reaction score
8
δεκτο αλλα δεν λες γιατι σε λιγο θα ειναι λιγη η 47"

κανενα αλλο σχολιο παιδια ;

Reaction score
8
Re: Απάντηση: ηρθε η ωρα (LG xx-LM960v)

φιλε μου ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να απαντησεις αλλα εισαι offtopic

παιδια καμια γνωμη πανω σε αυτα που ρωτησα και μονο
αν θα εχω προβλημα αν τυχον ειναι παραεισαγωγη και ποια απο τις 2 (47" η 55") θεωρειτε πως θα επρεπε να διαλεξω ;

Reaction score
4.827
εαν εχεις τα χρηματα παρε την 55" .
οσο για την εγγυηση ειναι υποχρεωμενος να σε καλυψει .
το ποσο ομως χρονος θα χρειαστει μεχρι τοτε ειναι αλλη ιστορια .
το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλ την αντιπροσωπεια με το serial number της tv και να ρωτησεις εαν ειναι δικια τους εισαγωγη.
πας στο καταστημα ,την παραγγελνεις , ζητας το s/n χτυπας ενα τηλ στην αντιπροσωπεια και δινεις το νουμερο .
εαν ειναι παραεισαγωγης πολυ απλα δεν την αγοραζεις .
εννοειται οτι εχεις παρει τηλ την αντ/πεια νωριτερα (μια μερα ), εχεις βρει το τμημα , τους εχεις πει τι θελεις ,εχεις βρει το απευθειας τηλ του ανθρωπο που ξερει να κοιταξει το s/n , και εχεις ξεκαθαρισει το θεμα με τον διευθυντη του καταστηματος .
τοσο απλα .
το εχω κανει , και ειχε αποτελεσμα .

Reaction score
8
εαν εχεις τα χρηματα παρε την 55" .
οσο για την εγγυηση ειναι υποχρεωμενος να σε καλυψει .
το ποσο ομως χρονος θα χρειαστει μεχρι τοτε ειναι αλλη ιστορια .
το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλ την αντιπροσωπεια με το serial number της tv και να ρωτησεις εαν ειναι δικια τους εισαγωγη.
πας στο καταστημα ,την παραγγελνεις , ζητας το s/n χτυπας ενα τηλ στην αντιπροσωπεια και δινεις το νουμερο .
εαν ειναι παραεισαγωγης πολυ απλα δεν την αγοραζεις .
εννοειται οτι εχεις παρει τηλ την αντ/πεια νωριτερα (μια μερα ), εχεις βρει το τμημα , τους εχεις πει τι θελεις ,εχεις βρει το απευθειας τηλ του ανθρωπο που ξερει να κοιταξει το s/n , και εχεις ξεκαθαρισει το θεμα με τον διευθυντη του καταστηματος .
τοσο απλα .
το εχω κανει , και ειχε αποτελεσμα .
κοιτα να δεις, εγω ειμαι σχεδον σιγουρος (απο οσα ακουσα και απο την μεγαλη πτωση τιμης) οτι ειναι παραεισαγωγη.
το θεμα εινια πως αν καλυπτομαι δεν θα πειραζει που ειναι παραεισαγωγη, η μηπως οχι ;
απο την αλλη και χαμηλη τιμη και Ελλην. αντιπροσωπεια ...ε ...δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.
απο οτι καταλαβα απο αυτα που μου ειπες εσυ εισαι κατα της παραεισαγωγης
οκ δεκτο

οσο για το μεγεθος εισαι ο 2ος που λεει ναι στην 55αρα
τελικα το μεγεθος μετραει...οπως διαβασα και σε ενα αλλο topic
χαχαχα

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: ηρθε η ωρα (LG xx-LM960v)

πάρε τις 55 ίντσες, είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα "μικραίνουν" οι τηλεοράσεις μετά από λίγο καιρό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα πεις "αχ και να ήταν λίιιιιιιιγο μεγαλύτερη"...:137:

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

ο κωτσοβολος ειναι λιγο δυσκολο να κανει παραεισαγωγη σε κατι τετοιο (lg prime series), οποτε για αυτην την τιμη που λες τρεχεις και

την περνεις με κλειστα ματια, αλλωστε η LG εχει μακραν το καλυτερο after sales service

οσο για το μεγεθος μονο 55 ιντσες ''υπαρχει'' εκτος και αν ειναι για πανω στο γραφειο σου:121:

Reaction score
8

τελικα το τσεκαρα παλι για τις 55" και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ισχυει το κουπονι για την 55αρα

λαθος δικο μου μαλλον, το κουπονι ισχυει για την 47αρα

η 55αρα μενει στην παλια τιμη
κριμα :104::104:

Reaction score
1.815

Το λοιπόν!

Στη συγκεκριμένη σειρά τρέχει σε όλα τα καταστήματα η εξής προσφορά:
"47LM960 ή 55LM960 δώρο το Optimus 4x αξίας 600 ευρώ".

Αν ο Κωτσόβολος δέχεται το κουπόνι της έκπτωσης του 30% δίνοντας στην τιμή των 1400 ευρώ την 47LM960 με ολοκληρωμένη την προσφορά (δηλαδή και δώρο το τετραπύρηνο κινητό 4x της LG), τότε τι κάθεσαι??

ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?????

Αν δε σου δώσει και το κινητό, καταλαβαίνεις οτι δεν είναι και η καλύτερη τιμή, ακόμα και με το κουπόνι...

Reaction score
8

κοιτα να δεις, αυτο με το κινητο το ειχα δει και παλια, αλλα λογω επαγγελματος εχω δωρεαν συσκευη απο τη δουλεια
αν παλι δεν ειχα θα επαιρνα κανα samsung η HTC που ειμαι και fan
αυτο το LG δεν ξερω γιατι - μπορει να ειναι εξαιρετικο - αλλα δεν με πολυενθουσιαζει
να το πουλησω εστω και 350 ευρω και να κερδισω τη διαφορα ναι αλλα ποιος αγοραζει κινητο μεστην κριση ; χαχαχα

παντως ο Κωτσ. δεν εχει το LG μαζι απο οτι ειδα.
και απο μια γυρα στο skroutz.gr θα δεις οτι αυτη την προσφορα με το κινητο οι περισσοτεροι ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ.
οποτε εμεις σαν καταναλωτες τι κανουμε ;
επισημη καταγγελεια στη SAMSUNG γιατι καποιοι κανουν γαργαρα την προσφορα ;

ημουν ετοιμος για την 55αρα αλλα τελικα παραγγελνω την 47αρα στα 1400Ε

Reaction score
83

Εγω πήγα στον Κωτσόβολο και ρώτησα αλλα δεν ξερανε για την συγκεκριμένη σε αυτη την τιμη. Το κουπονι που το βρήκες?

Reaction score
83

Μηπως η τιβι με το κουπονι κάνει 1999€ και όχι 1400€?

Reaction score
8
παιδια το κουπονι μου το εστειλαν με email και ελεγε πως το στελνουν σε "επιλεγμενους" πελατες που εχουν δημιουργησει κωδικο στο website τους προσφατα ή εχουν κανει προσφατα αγορα απο καταστημα

δειτε εδω απο το site :

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: ηρθε η ωρα (LG xx-LM960v)

κοιτα να δεις, αυτο με το κινητο το ειχα δει και παλια, αλλα λογω επαγγελματος εχω δωρεαν συσκευη απο τη δουλεια
αυτο το LG δεν ξερω γιατι - μπορει να ειναι εξαιρετικο - αλλα δεν με πολυενθουσιαζει
να το πουλησω εστω και 350 ευρω και να κερδισω τη διαφορα ναι αλλα ποιος αγοραζει κινητο μεστην κριση ; χαχαχα

και απο μια γυρα στο skroutz.gr θα δεις οτι αυτη την προσφορα με το κινητο οι περισσοτεροι ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ.
επισημη καταγγελεια στη SAMSUNG γιατι καποιοι κανουν γαργαρα την προσφορα ;

Όσον αφορά το αν παρέχουν τα καταστήματα την πλήρη προσφορά στον καταναλωτή, είναι άλλο θέμα.
Εγώ σου λέω οτι ισχύει σε κάθε σειρά τηλεοράσεων LM-860 & LM-960, ανεξαρτήτου ίντζας, δώρο το τετραπύρηνο κινητό Optimus 4x αξίας 600 ευρώ.
H προσφορά ισχύει αυστηρά μέχρι τέλος Ιανουαρίου και είχε ξεκινήσει από το Νοέμβριο.

Το αν το αναφέρει ο καθένας στο skroutz, είναι σύμφωνα με την πολιτική του.
Μην ξεχνάμε ότι στο skroutz αναφέρονται τιμές περισσότερο για εντυπωσιασμό του τελικού καταναλωτή, παρά για αληθοφανή συναλλαγή.
Δε λέω ότι οι τιμές δεν ισχύουν, αλλά αρκετές φορές είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ...all together!"
Όπως κατανοείς ο καθένας βάζει τιμή ακόμα κι αν δεν έχει ένα προϊόν στο κατάστημά του απλά για να πει... :imtheking:

Reaction score
8

επισημη καταγγελεια στην LG Γγιατι καποιοι κανουν γαργαρα την προσφορα ;

εκ παραδρομης εγραψα SAMSUNG πιο πανω - εννοουσα LG!

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ηρθε η ωρα (LG xx-LM960v)

Όσον αφορά το αν παρέχουν τα καταστήματα την πλήρη προσφορά στον καταναλωτή, είναι άλλο θέμα.
Εγώ σου λέω οτι ισχύει σε κάθε σειρά τηλεοράσεων LM-860 & LM-960, ανεξαρτήτου ίντζας, δώρο το τετραπύρηνο κινητό Optimus 4x αξίας 600 ευρώ.
H προσφορά ισχύει αυστηρά μέχρι τέλος Ιανουαρίου και είχε ξεκινήσει από το Νοέμβριο.

Το αν το αναφέρει ο καθένας στο skroutz, είναι σύμφωνα με την πολιτική του.
Μην ξεχνάμε ότι στο skroutz αναφέρονται τιμές περισσότερο για εντυπωσιασμό του τελικού καταναλωτή, παρά για αληθοφανή συναλλαγή.
Δε λέω ότι οι τιμές δεν ισχύουν, αλλά αρκετές φορές είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ...all together!"
Όπως κατανοείς ο καθένας βάζει τιμή ακόμα κι αν δεν έχει ένα προϊόν στο κατάστημά του απλά για να πει... :imtheking:
μακαρι να δινουν και το κινητο , δεν αντιλεγω
απλα αν δεν το δινουν , εμεις σαν καταναλωτες τι κανουμε;
τους καταγγελουμε γιατι "θαβουν" μια επισημη προσφορα της LG (οπως λες) ή τελικα ειναι στη διακριτικη τους ευκαιρια να το δωσουν το δωρο η οχι ;

Reaction score
8

σημερα επικοινωνησα και με την LG η οποια νιπτει τας χειρας της και δεν ανακατευεται στη διανομη του δωρου (κινητο) απο τα καταστηματα ουτε και ελεγχει τον τροπο διαθεσης του δωρου στους υποψηφιους πελατες
με λιγα λογια δεν τους νοιαζει - απιστευτος ο τυπος απο το cust.care !!
τελος παντων
το καταστημα (κωτσοβολος) με ενημερωσε πως η προσφορα εχει "τελειωσει" λογω οτι τελειωσαν τα κομματια που ειχαν διαθεσιμα και τωρα πια μονο παραγγελια μπορεις να κανεις αλλα μονο τηλεοραση χωρις το κινητο σαν δωρο !!!

με λιγα λογια υπαρχει μονο η προσφορα με το κουπονι για εκπτωση τιμης στο συγκεκριμεν καταστημα

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ηρθε η ωρα (LG xx-LM960v)

τελος το κουπονι
οποιος προλαβε προλαβε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.348
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent