ηχεία-ενισχυτής

Reaction score
0
Hallo everybody!!
Μόλις έγινα μέλος γιατί θέλω τη γνώμη σας...
Πρόκειται να πάρω ενισχυτή και ηχεία. Έχω μάλλον καταλήξει σε κάποια εκτός αν με πείσετε για το αντίθετο...
Πρόκειται για τον yamaha A-S1000, για τον οποίο ακούω γενικά καλά λόγια, και τα ηχεία τα chario premium...
Ο χώρος δεν είναι αυτό που λέμε "αβανταδόρικος" μιας και πρόκειται για ζιγκ-ζαγκ τριών και βάλε επιπέδων χωρίς πόρτες για απομόνωση. Δηλ, ο ήχος θα διαχέεται σε πολλά τετραγωνικά και πολλά επίπεδα... Από μουσική, κατά κύριο λόγο παίζει κλασσική και μετά jazz, rock, κλπ. Αυτά. Με τα καλώδια δεν έχω ασχοληθεί ακόμα.
Τι λέτε? Περιμένω βοήθεια εναγωνίως.
Merci!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Εξαιρετικές επιλογές και οι δύο στη κατηγορία τους και πιστεύω θα δένουν και ηχητικά χωρίς να τα έχω ακούσει μαζί. Ποια ακριβώς Chario premium εννοείς?

Reaction score
0
είναι τα chario premium 2000T. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να τα ακούσω γιατί μένω Θεσσαλονίκη και τα αγοράζω από Αθήνα-απλώς έχω εμπιστοσύνη στο μαγαζί που μου τα πρότεινε, χρόνια ψώνιζα από κει, όταν έμενα Αθήνα...

Reaction score
4
Απάντηση: ηχεία-ενισχυτής

ο yamaha εμενα με ειχε απογοητευσει... βεβαια με αλλη μουσικη τον δοκιμασα

ο ηχος του μου ειχε φανει ανευρος και πλαδαρος, οσο για μπασα ξεχνα το, εκτος αν βαλεις μπρος τα tonal controls. απο εμφανιση σκιζει βεβαια! Παντως αν θες να ακους χαλαρη μουσικουλα με πολλα φωνητικα και χωρις γκαζια τοτε πιστευω θα σου κανει, γιατι εβγαζε μια γλυκιτητα που ταιριαζε σε φωνες.

τον ειχα ακουσει με πηγη το αντιστοιχο cd της yamaha και ηχεια τα yamaha soavo 1, τα οποια στα προτεινω ανεπιφυλαχτα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος