ηχειο παθητικο δε παιζει

Reaction score
43
παιδια εχω ενα σετ roister ta ht4000.ξαφνικα το ενα πισω ηχειο δεν παιζει.τι μπορει να φταει;σε ενα παθητικο ηχειο αφου δεν εχει ενισχυτη μπορει να καει κατ;και αν ναι μπορω να το αλλαξω,αφου δεν βρισκω απο πουθενα καπου να ανοιγει η καμπινα.μονο τα ηχεια εχουν βιδες και βγαινουν.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.843
Το ηχείο το έχεις για surround να υποθέσω?είσαι σίγουρος ότι φταίει το ηχείο?δοκίμασες να το συνδέσεις στην θέση ενός άλλου ηχείου μην τυχόν και φταίει το κανάλι του ενισχυτή?

Reaction score
43
Το ηχείο το έχεις για surround να υποθέσω?είσαι σίγουρος ότι φταίει το ηχείο?δοκίμασες να το συνδέσεις στην θέση ενός άλλου ηχείου μην τυχόν και φταίει το κανάλι του ενισχυτή?
surround ειναι φιλε μου.δοκιμασω το καναλι σε αλλο ηχειο και επαιζε κανονικα.δοκιμασα και αλλο καλωδιο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.843
να καεί περιφερειακό ηχείο εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ,σε τι εντάσεις τα έχεις?αν δεν γνωρίζεις μην βάλεις χέρι,μπορεί να είναι από κάτι πολύ απλό στο cross(μια ψυχρή κόλληση ίσως) έως και να πήρες τις μονάδες στο χέρι που επαναλαμβάνω για περιφερειακό ηχείο συνδεδεμένο σε av ενισχυτή μου φαίνεται τραβηγμένο

Reaction score
117
Συνήθως τα κροσόβερ είναι τοποθετημένα πίσω από τις μπόρνες ή κάπου εκεί, πολύ κοντά. Πρέπει να βγάλεις το μεγάφωνο που αντιστοιχεί στο ύψος της μπόρνας για να έχεις πρόσβαση στο κροσόβερ.

m_v

Reaction score
24
Όταν η καμπίνα δεν ανοίγει σε κανένα σημείο, τότε οι επεμβάσεις γίνονται αφαιρώντας ένα μεγάφωνο, συνήθως το woofer.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90