καλοδιο DVI στα 12m??????

Reaction score
50
έχει δοκιμάσει κάποιος τα καλώδια της TELE? έχει πολύ καλές τιμές αλλά από απόδοση;
Αυτη τη στιγμή κλαίω το Oehlbach που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο σταμάτησε να δουλεύει και δεν θέλω να δώσω πάλι πολλά λεφτά για καλώδιο.

Για πείτε ρε παιδιά!

Reaction score
0
έχει δοκιμάσει κάποιος τα καλώδια της TELE? έχει πολύ καλές τιμές αλλά από απόδοση;
Αυτη τη στιγμή κλαίω το Oehlbach που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο σταμάτησε να δουλεύει και δεν θέλω να δώσω πάλι πολλά λεφτά για καλώδιο.

Για πείτε ρε παιδιά!
RAM Electronics: το 12μετρο $130 (δες το link πιο πάνω). Δουλεύει σίγουρα με σχεδόν οποιοδήποτε player... Δοκιμασμένο :wink: :D
Είναι όμως πολύ χοντρό καλώδιο...

Επίσης κι αυτά είναι πολύ καλά καλώδια:
http://www.bettercables.com/dvidcables.html

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτά της tele παίζουν σε μεγάλες αποστάσεις...
Μια δοκιμή θα σε πείσει...

Reaction score
1
Αυτη τη στιγμή κλαίω το Oehlbach που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο σταμάτησε να δουλεύει
To Oehlbach ήταν DVI ή component;

εγώ έχω ενα Oehlbach component και όταν το κουνούσες εν ώρα προβολής χάλαγαν τα χρώματα. Τελικά το έδωσα σε ένα φίλο ηλεκτονικό και μου ξαναέκανε τις κολλήσεις του καλωδίου με τα βύσματα. Ηταν προχειρα φτιαγμένα από την αρχική αγορά

Reaction score
50
Σχετικά με τα TELE μου είπαν ότι δεν παίζουν σωστά σε μεγάλη απόσταση και έχουν πρόβλημα σε μεγάλη ανάλυση.

Βρήκα επίσης καλώδιο της PROLINK 5m στα 40 ευρώ, αλλά διστάζω να το πάρω μιας και παλαιότερα είχα πρόβλημα με άλλου τύπου καλώδιο της εταιρίας.

To Oehlbach ήταν DVI ή component;
ειναι DVI. Αν το κουνήσεις λίγο μπορεί να παίξει για λίγο, μετά πάλι μούγκα .... :(
Σίγουρα έχει ξεκολήσει κάτι αλλά τα DVI μπορούν να ξανακοληθούν ; νομίζω πως όχι, αλλά αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.478
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134