καλυτερος ενισχυτης μεχρι 300 ευρω?

thor

"Επαγγελματίας"
Reaction score
29
καλησπερα παιδια, στηνω νεο home cinema για το σαλονι κ μπορω να διαθεσω μεχρι 300 ευρω για ενισχυτη. ο ενισχυτης προοριζεται να οδηγει τα 5.1 της koda sl-600f, sl-600c/s, sw-10a. επισης αν ειναι ευκολο να μου γραφατε κ τα μαγαζια οπου μπορω να τα βρω στις καλυτερες τιμες. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

thor

"Επαγγελματίας"
Reaction score
29
Απάντηση: καλυτερος ενισχυτης μεχρι 300 ευρω?

καμια βοηθεια?

Reaction score
50
Φίλε μου, στα λεφτά αυτά είναι λίγες οι επιλογές. Στη θέση σου θα έπαιρνα όποιο μοντέλο Yamaha έβρισκα μέχρι το όριο αυτό. Δεν ξέρω απ' έξω ακριβές μοντέλο, αλλά σ' ένα κατάστημα να πας θα έχουν κατάλογο. Πάντως νομίζω ότι στα οικονομικά σου κοντά κινούνται οι RX-V359 ή RX-V459. Βέβαια δε βάζω και το χέρι στη φωτιά ότι θα οδηγήσουν τα ηχεία σου όπως θέλεις, αλλά πάντως είναι τίμιες προτάσεις.

Τώρα από καταστήματα τι να σου πω; Ο καθένας έχει την τιμολογιακή πολιτική του. Ίσως μια βόλτα από στοά Φέξη στην Κάνιγγος να βοηθούσε, θα βρεις αρκετά μαζεμένα εκεί.

Reaction score
3
Γνώμη μου να στραφείς σε κάποιο μεταχειρισμένο 5.1 σε αυτά τα λεφτά. Με 300 ευρώ δεν πιστεύω ότι παίρνεις κάτι αξιόλογο.

Πχ αν βρείς κάποιον Sony STR-DB 940QS (μπορείς να τον βρείς με περίπου 200-250 ευρώ) χτύπα τον αλύπητα, φοβερό εργαλείο!

Reaction score
62
Κι εγώ για μεταχειρισμένο θα σου πρότεινα. Θα βρεις κάτι πολύ πιο αξιόλογο από έναν καινούργιο στα ίδια λεφτά. Αλλά θέλει έξτρα προσοχή!!

Reaction score
50
Οι προτάσεις των φίλων για μεταχειρισμένο είναι μάλλον καλύτερες απ' το να πας σε καινούριο (εκτός αν έχεις το σαράκι να'ναι καινούριο). Από 'κει και πέρα λίγη προσοχή μόνο σε τι κατάσταση θα είναι αυτό που θα πάρεις.

Reaction score
1
Για μεταχειρισμένο πρόσεχε να έχει Dolby Prologic II η ΙIx η DTS NEO.

Είναι σημαντικά για την καλύτερη αποκωδικοποίηση πηγών stereo από TV η δορυφορικά κανάλια.

Πάντως η Pioneer, Yamaha και η Sony έχουν καλές επιλογές σε αυτά και λιγότερα λεφτά.

Pioneer VSX 416/516 (200,300)
Sony STR-DG500 (γύρω στα 220) και STR-DG700 (γύρω στα 300)

Reaction score
0
Σε αυτά τα λεφτά σου προτείνω τον Pioneer 816 και με λίγα παραπάνω τον 916(αυτόν έχω εγώ αγορασμένο απο Γερμανία) . Πολύ καλοί για τα λεφτά τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.158
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Zulutime