καλώδια Flexible Flat Cable

Reaction score
0
δεν ξέρω αν το θέμα το έχω στο σωστό μερος διορθώστε με.
ας μπούμε στο θέμα μας.
εδώ και καιρό εχω στο αυτοκίνητο μου ένα ηχοσυστημα με οθόνη αφής.
αυτό που θέλω να κάνω ειναι να επεκτείνω την οθόνη σε άλλο σημείο στο αυτοκίνητο.
η οθόνη συνδέεται με τρία καλώδια Flexible Flat Cable. αυτό που θέλω να με βοηθήσετε ειναι πως ενώνουμε αυτα τα καλώδια μεταξύ τους η πως τα κολλάμε .
εχω ψάξει στο ιντερνέτ και έχω βρει τα καλώδια που θέλω αλλα δεν είναι πολυ μεγάλα σε μήκος και ετσι έλεγα μηπως υπάρχει καποιος τρόπος να τα ενώσω. ευχαριστώ
τα καλώδια ειναι αυτά στην φώτο.
και το ηχοσυστημα.

Attachments

Reaction score
1
Απάντηση: καλώδια Flexible Flat Cable

Αυτό είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες... Ότι γίνεται, γίνεται (πηγή στο ντουλαπάκι και πρόσοψη στον κεντρικό καθρέφτη πχ), αλλά τα τι και τα πως δεν τα γνωρίζω.

Reaction score
0

Αυτό είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες... Ότι γίνεται, γίνεται (πηγή στο ντουλαπάκι και πρόσοψη στον κεντρικό καθρέφτη πχ), αλλά τα τι και τα πως δεν τα γνωρίζω.
φιλε μου την πηγη την εχουμε απλως θελουμε να επεκτεινουμε την οθονη ευχαριστω

Reaction score
1

Ναι, δεν είπα κάτι διαφορετικό...

Φυσικά και την έχετε την πηγή, απλώς σου έφερε παράδειγμα για σχετική εγκατάσταση που έχω δει με την πηγή στο ντουλαπάκι και την πρόσοψη στον καθρέφτη. Η μαμά πηγή είχε παραμείνει στη θέση της (Opel Astra).

Άρα, γίνεται αυτό που θες, δεν ξέρω όμως να σου πω άλλες λεπτομέρειες.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Γιατί θέλεις να κάνεις την προέκταση? αφού είναι plug n play στο αμάξι σου.

Μη μπλέξεις με τις ταινίες των φωτογραφιών, νομίζω είναι καλύτερα με καλώδιο οθόνης υπολογιστή.

Reaction score
0

Γιατί θέλεις να κάνεις την προέκταση? αφού είναι plug n play στο αμάξι σου.

Μη μπλέξεις με τις ταινίες των φωτογραφιών, νομίζω είναι καλύτερα με καλώδιο οθόνης υπολογιστή.
τι ενοεις ακριβως οταν λες με καλωδιο οθονης υπολογηστη;

Reaction score
1

a.k.a το πολυκαλώδιο το οποίο θα χρησιμοποιήσει κάποιος για να υλοποιήσει τη συζευξη ανάμεσα στα pinάκια της πρόσοψης και στα pinάκια της πηγής.

Με κολλητήρι αυτή η δουλειά? Δεν πιστεύω... (? ? ?)

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

a.k.a το πολυκαλώδιο το οποίο θα χρησιμοποιήσει κάποιος για να υλοποιήσει τη συζευξη ανάμεσα στα pinάκια της πρόσοψης και στα pinάκια της πηγής.

Με κολλητήρι αυτή η δουλειά? Δεν πιστεύω... (? ? ?)
pinάκια?? σιγά μην έχει πινάκια ο "κινέζος" με καλώδια θα τα έχει. :143:

Εκτός αν την άνοιξε την πηγή ο φίλος κι έχει πινάκια, που υπάρχουν στο εμπόριο, η καλωδιοταινία από υπολογιστή που υπάρχουν και τα αντίστοιχα βύσματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21