κατεστραμένα tweeter (?)

Reaction score
73
καλησπέρα,
δυστυχώς δεν άργησε να συμβεί το κακό και σε εμένα....
το ένα από τα αγγελούδια μου πάτησε μέσα τα tweeter....
είναι τα b&w cdm1nt και είναι αλουμινίου... το ένα παίζει ακόμα καλά, το άλλο όμως παίζει εμφανός χαμηλώτερα σε ενταση... υπάρχει σωτηρία? η κάποιος που τα επισκευάζει? γιατί ρώτησα για καινούρια και δεν συμφέρει... περίπου 200 ευρώ εξ Αμερικής.

Reaction score
1.815
Απάντηση: κατεστραμένα tweeter (?)

Καλημέρα!
Πάρε τον Κο Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, πιθανόν να έχει διαθέσιμο ανταλλακτικό για το ηχείο σου, ή να μπορεί να στο επισκευάσει.
Τηλ: 210-9513282 ή 6999513282 ή 6945324275:605:

Reaction score
204

Στα B&W αλλάζει το διάφραγμα και όχι όλο το tweeter και είναι σαφώς ποιο οικονομικό.

Reaction score
73

η τιμή που είπα είναι για το διάφραγμα... το τουίτερ είναι 155 δολάρια το ένα:110:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020

καλησπέρα,
δυστυχώς δεν άργησε να συμβεί το κακό και σε εμένα....
το ένα από τα αγγελούδια μου πάτησε μέσα τα tweeter....
είναι τα b&w cdm1nt και είναι αλουμινίου... το ένα παίζει ακόμα καλά, το άλλο όμως παίζει εμφανός χαμηλώτερα σε ενταση... υπάρχει σωτηρία? η κάποιος που τα επισκευάζει? γιατί ρώτησα για καινούρια και δεν συμφέρει... περίπου 200 ευρώ εξ Αμερικής.
Εδώ και αρκετόν καιρό, η B&W δεν επιτρέπει παρά μόνον επισκευές από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, δεν δίνει ανταλλακτικά στον καταναλωτή, ούτε σε τρίτα καταστήματα. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο 2392072259 και ζήτησε τον κ. Χουρμουζιάδη.

Reaction score
73

Εδώ και αρκετόν καιρό, η B&W δεν επιτρέπει παρά μόνον επισκευές από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, δεν δίνει ανταλλακτικά στον καταναλωτή, ούτε σε τρίτα καταστήματα. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο 2392072259 και ζήτησε τον κ. Χουρμουζιάδη.
βρήκα μία εταιρία που τα στέλνει ( http://reconingspeakers.com/ ) αλλά 200ευρώ είναι πολλά....
βρίσκω σε καλή κατάσταση ολόκληρα τα ηχεία με 400ευρώ...και έχω και ανταλλακτικά :)
θα πάρω τηλέφωνο πρωί πρωί....
ευχαριστώ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members