vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.823
στην Αθηνα...μηπως εχει καποιος το τηλ........υπαρχει και σε ενθετο ως διαφημηση στον Ηχο.........pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee
Πολλα μερσι φιλτατε Τινταλιδη!!!!!!!!!!:142:2105312193
τι ετοιμαζεις παλι ωρε... Εχω ξεφυλλισει 3 τευχη Ηχου και πουθενα αυτος ο Κεντρος Λυχνιας... :140:Μεχρι να δω τι μπορω να κανω με το θεμα σου, δεν παιρνεις ενα τηλ το Ριτσο που εχει τα παντα επι παντως λυχνιας? www.ritsos.grστην Αθηνα...μηπως εχει καποιος το τηλ........υπαρχει και σε ενθετο ως διαφημηση στον Ηχο.........pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee
Τί λάμπες ψάχνεις?
ρωτάω να δώ τί κάμεις πάλι...:142:
τι ετοιμαζεις παλι ωρε... Εχω ξεφυλλισει 3 τευχη Ηχου και πουθενα αυτος ο Κεντρος Λυχνιας... :140:Μεχρι να δω τι μπορω να κανω με το θεμα σου, δεν παιρνεις ενα τηλ το Ριτσο που εχει τα παντα επι παντως λυχνιας? www.ritsos.gr
τι ετοιμαζεις παλι ωρε... Εχω ξεφυλλισει 3 τευχη Ηχου και πουθενα αυτος ο Κεντρος Λυχνιας... :140:Μεχρι να δω τι μπορω να κανω με το θεμα σου, δεν παιρνεις ενα τηλ το Ριτσο που εχει τα παντα επι παντως λυχνιας? www.ritsos.gr
Τις θελει για το cd της AMR ,το ιδιο με το δικο μου γιατι καταλαθος τις εσπασε και τις δυο που εχει επανω!!!!!!!!!!!!!
τι σύμπτωση........:135:Τις θελει για το cd της AMR ,το ιδιο με το δικο μου γιατι καταλαθος τις εσπασε και τις δυο που εχει επανω!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι δικες μου βρε κιαρατα........αληθεια σι λεου μπρε!!!!!!!!!!!!!!:142::142:τι σύμπτωση........:135: