κλασσικο ηχοσυστημα VS computer

Reaction score
0
ειμαι νεος εδω και θελω να ασχοληθω λιγο με το αθλημα..
γενικα εχω πολλες αποριες..

μπορει μια καρτα ηχου να εχει καλυτερη ποιοτητα απο εναν ενισχυτη?

βλεπω κατα καιρους καρτες ηχου οπως X-FI με ηχεια εταιριων logitech creative Κλπ κλπ...

μπορει ενα pc να εχει καλυτερο ηχο απο ενα ηχοσυστημα με nad ενισχυτη (παραδειγμα) και boss ηχεια (παραδειγμα και αυτο) ???

επισης το θεμα με τα subwoofer..
τελικα το subwoofer ειναι μια φτηνη λυση για πλουσιο ηχο η κατι παραπανω? καλο ηχοσυστημα συνεπαγεται οτι υπαρχει και subwoofer?

ευχαριστω

Reaction score
1.213
ειμαι νεος εδω και θελω να ασχοληθω λιγο με το αθλημα..
γενικα εχω πολλες αποριες..

μπορει μια καρτα ηχου να εχει καλυτερη ποιοτητα απο εναν ενισχυτη?

βλεπω κατα καιρους καρτες ηχου οπως X-FI με ηχεια εταιριων logitech creative Κλπ κλπ...

μπορει ενα pc να εχει καλυτερο ηχο απο ενα ηχοσυστημα με nad ενισχυτη (παραδειγμα) και boss ηχεια (παραδειγμα και αυτο) ???

επισης το θεμα με τα subwoofer..
τελικα το subwoofer ειναι μια φτηνη λυση για πλουσιο ηχο η κατι παραπανω? καλο ηχοσυστημα συνεπαγεται οτι υπαρχει και subwoofer?

ευχαριστω

Bασικα τι θες να κανεις ? Θες να αγορασεις ηχεια ? Θες να χρησιμοποιησεις το pc σαν πηγη αντι για player ? Η χρηση ειναι για μουσικη μονο η για home cinema ?

θα σου απαντησω μονο το πολυ ευκολο ..
Κανενα ηχειο για υπολογιστη ( τυπου creative ,logitech κλπ ) δεν μπορει να συγκριθει με εναν καλο ενισχυτη και ηχεια.Πχ nad (παραδειγμα :137:)+ ηχεια.
Τουλαχιστον για το μουσικο μερος.Τωρα αν το θες για home cinema εκει επειδη το πακετο πολυκαναλος +ηχεια (εκτος αν ψαξεις για μεταχειρισμενα αλλα και παλι θελει στριμωγμα το πραγμα ) βγαινει αρκετα πανω σε τιμη ..και αν εχεις μικρο χωρο..τοτε ενα πχ logitech 5500 πιθανοτατα να σε καλυψει και να εισαι και ευχαριστημενος.

Το sub ειναι κατι παραπανω..ας απαντησουν οι αρμοδιοι του φορουμ.....θελει και σωστο ταιριασμα με τα ηχεια κλπ κλπ.

Πες τι ακριβως σκεφτεσαι..τι καρτα ηχου , τι ενισχυτη , τι συνδεση θα κανεις , τι ηχεια κλπ κλπ...και τ παιδια θα σε βοηθησουν !!
Εγω κουραστηκα..πω πω...:138:

Reaction score
0
εχω ενισχυτη nad με cdιερα και ραδιο nad και 2 ηχεια p40.. για μουσικη ειναι απολαυση ο ηχος..
αν ηθελα να προσθεσω ενα subwoofer

1)θα πρεπει να ειναι ιδιας μαρκας με τα ηχεια?
2)πως θα γινοταν η συνδεση?
3)τι παραπανω θα μου προσφερε στην ουσια?
4)ποια ειναι η τιμη ενος καλου subwoofer?
5)αξιζει να προσθεσει καποιος subwoofer σε αυτο το συστημα?

Reaction score
1.844
Απάντηση: κλασσικο ηχοσυστημα VS computer

Μένει τώρα να πεις μοντέλο ενισχυτή και τετραγωνικά χώρου.

Με κανονικές συνθήκες δεν χρειάζεσαι subwoofer, για μουσική. Αρκεί ο ενισχυτής σου να βγάζει την απαιτούμενη "ιπποδύναμη". :123:

Reaction score
0
εχω φτιαξει ενα γενικο θεμα για τον εξοπλισμο μου ωστε να πει ο καθενας την αποψη του.. βεβαια δεν βλεπω καμια απαντηση
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=50855

τετραγωνικα δεν ξερω.. με το ματι δεν θα ναι καμια 50ρια 60αρια...

Reaction score
874
ειμαι νεος εδω και θελω να ασχοληθω λιγο με το αθλημα................
Δεν τ' αφήνεις καλύτερα.....Δεν παίρνεις κανένα φουσκωτό να πηγαίνεις για ψάρεμα???

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: κλασσικο ηχοσυστημα VS computer

.... Δεν παίρνεις κανένα φουσκωτό να πηγαίνεις για ψάρεμα???
Γιατί; Νέος είναι ακόμα, μπορεί άνετα. Το ψάρεμα είναι γι' αυτούς που δεν ....
καταλαβαίνεις! :138:

neos_xristis κάνε μια αναφορά στο χώρο, μήκος επι πλάτος και θέση ηχείων, όπως σου ζήτησε ο Κ. Κόγιας. :123:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: κλασσικο ηχοσυστημα VS computer

Γιατί; Νέος είναι ακόμα, μπορεί άνετα. Το ψάρεμα είναι γι' αυτούς που δεν .... καταλαβαίνεις! ...........
Δηλαδή επειδή είναι νέος πρέπει να φάει τα νειάτα του αναζητώντας κουρτίνες, κρυογεννέσεις, πέπλα και εσωτερικότητες???...
Φουσκωτό.....Φουσκωτό που σου λέω.......

Reaction score
0
εσυ sudoku χρειαζεσαι το φουσκωτο και μαλιστα σε μπλε χρωμα για να μην σε βρισκουν..

θα απαντησω στο αλλο νημα για τις διαστασεις μιας και εκει ταιριαζει καλυτερα

Reaction score
13

Δηλαδή επειδή είναι νέος πρέπει να φάει τα νειάτα του αναζητώντας κουρτίνες, κρυογεννέσεις, πέπλα και εσωτερικότητες???...
Φουσκωτό.....Φουσκωτό που σου λέω.......
Διακρινω μια "κουρασις" και μια "παραιτησις" ή μου φανηκε ?

Reaction score
874

Διακρινω μια "κουρασις" και μια "παραιτησις" ή μου φανηκε ?
Και φυσικά σου φάνηκε...Γιαρεύεται το αλκολίκι???
Απλά το είπα με άλλα λόγια στο φίλο νεόφερτο -πως τον λένε- πως για ν' αρχίσει ν' ακούει 'κάαααπως' της προκοπής ήχο θα πρέπει να σκάει συνεχώς τα χιλιάρικα σα μαρουλόφυλλα...και θα πρέπει να την ψάχνει συνεχώς...και να διαβάζει...και να πηγαίνει σε εκθέσεις...και να αντέχει ν' ακούει τρελλά πράγματα από τρελλούς τύπους...για κουρτίνες, τοστιέρες, πέπλα, κώνους κλπ. κλπ.....
Οπότε αντ' αυτού παίρνει φουσκωτό...πάει για ψάρεμα και τελειώνει...και ούτε αγχώνεται...ούτε ξοδεύεται...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS