- Reaction score
- 37
καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!θα ηθελα την βοηθεια των διαχειριστων οσων αφορα ενα ζητημα που προκυπτει με τις διαφορες ανακοινωσεις σε μεταχειρισμενα και καινουργια μηχανηματα,αλλα απο συγκεκριμμενον εμπορο.προσωπκα χθες μωλις εκανα απο το συγκεκριμμενο μαγαζι καποιες αγορες και διατηρω καλες σχεσεις με τον ανθρωπο.μετα απο τυχαια αναφορα δικια μου οτι εχω καιρο να δω αγκελειες του κλπ. οτι ολα αυτα που ειχα βαλει στην μνημη του προφιλ μου για να τα παρακολουθω και γενικοτερα το ειχα ρυθμισει ετσι ωστε να βλεπω τις προσφορες του, παραυτα δεν μπορω να δω τιποτα απο αυτον,χωρις να εχω κανει καποια ρυθμιση μπλοκαρισματος η οτιδηποτε ουτε εγω ουτε αυτος φυσικα.μαλιστα σε προσφατο δικο που ποστ-ερωτηση,μου απαντησε,ειδα καποιοα ειδοποιηση με ενα σηματακι σαν μικροφωνο με απαγορευτικο(η κατι τετοιο,γιατι δεν προλλαβα να το μπανισω καλα) και μετα που ξαναμπηκα ειχε χαθει.μου ειπε ο ανθρωπος να επικοινωνησω με καποιον απο το σαιτ και ετσι εστειλα να ρωτησω.
τι μπορει να συμβαινει και πως θα ληθει?επισης να προσθεσω πως μιλωντας μαζι του τηλεφωνικως μου ειπε και κοιταξα μηπως τυχων ειχα πατησει καποια αντιστοιχη εντολη αλλα φυσικα κατι τετοιο δεν εχει γινει.
περιμενω την λυση απο εσας,ευχαριστω.
τι μπορει να συμβαινει και πως θα ληθει?επισης να προσθεσω πως μιλωντας μαζι του τηλεφωνικως μου ειπε και κοιταξα μηπως τυχων ειχα πατησει καποια αντιστοιχη εντολη αλλα φυσικα κατι τετοιο δεν εχει γινει.
περιμενω την λυση απο εσας,ευχαριστω.