νεα εγκατασταση δορυφορικης - διαμοιρασμος σε δωματια

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα,
χαιρετω σαν νεο μέλος...
για να μπω στο ψητο, εκανα ανακαίνηση στο σπιτι η οποια ολοκληρώθηκε. ο ηλεκτρολόγος μου κατέβασε απο την ταράτσα ομοαξονικο για την δορυφορικη (nova) το οποίο καταλήγει σε πρίζα στο σαλόνι. Απ το σαλονι ξεκιναν 3 ομοαξονικα που καταλήγουν σε πριζες σε αλλα δωμάτια.
Σκέφτομαι να στείλω την εικόνα απο την Nova στα δωματια χρησιμοποιόντας την εξοδο rf που έχει ο αποκωδικοποιητής, με ενα απλο σπλιτερακι που θα την μοιραζει στα 3 καλώδια. Το ερώτημα απλο: Έχει βάση η λογική μου ή ειμαι τελείως εκτος θέματος;
Αν υπάρχουν ιδεές - εναλλακτικές με χαρα να τις ακουσω...

ευχαριστω εκ των προτέρων,
Γιώργος

melina

Cargo 200
Reaction score
43.429
Καλώς ήρθες Γιώργο.

Δεν γίνεται αυτό που λες όπως του λες. Θέλεις αποκωδικοποιητή σε κάθε τηλεόραση ή κάποιον που να μοιράζει το αποκωδικοποιημένο σήμα. Κάποτε η Nova είχε ένα τέτοιο για ακόμα μία τηλεόραση. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.

Reaction score
0
Καλώς ήρθες Γιώργο.

Δεν γίνεται αυτό που λες όπως του λες. Θέλεις αποκωδικοποιητή σε κάθε τηλεόραση ή κάποιον που να μοιράζει το αποκωδικοποιημένο σήμα. Κάποτε η Nova είχε ένα τέτοιο για ακόμα μία τηλεόραση. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.
Ευχαριστω ιγα την απαντηση...
Δε θελω να παιζει διαφορετικα πραγματα η καθε τηλεοραση... ουτως η αλλως σε ενα δωματιο την φορά βρίσκεται κανεις...
Κάνω λαθος πως ο αποκωδικοποιητης της Nova βγαζει αναλογικο απο την rf εξοδο;

melina

Cargo 200
Reaction score
43.429
Δεν το θυμαμαι καθόλου, αν βγάζει στο rf out από κωδικοποιημένο σήμα τοτε με splitters και ενισχυτές αν χρειάζεται θα κάνεις δουλειά .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90