παιδια βοηθεια με sony dh500

Reaction score
0
παιδια πηρα ενα sony dh500 αλλα δεν ηξερα οτι δεν μεταφερει κ ηχο απο το hdmi.τωρα τι κανω?θελω να συνδεσω ps3,x360 k dvd.πως θα τα συνδεσω?τελικα μεταφερει ηχο apo ta hdmi?εαν συνδεω τα hdmi στον ενισχυτη εχω απωλεια εικονας?πως μπορω να ακουω τον ηχο απο τα καναλια απο τα ηχεια?η tv μου einai h samsung 40b650..........eyxaristw k mprabo gia thn kalh δουλεια σας....!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.356
Kαλώς ήρθες στο AVSite.
Τι ακριβώς εννοείς δεν μεταφέρει ήχο απο την hdmi?Σύδεσες το ps3 και δεν έχεις ήχο?

Επιπλέον για να έχεις ήχο απ τα τηλεοπτικά κανάλια θα πρέπει να συνδέσεις την tv με τίς άλλες ψηφιακές εξόδους(αν έχει)μιας και το hdmi βάσει προδιαγραφών δεν στέλνει ήχο απ την τηλεόραση στον ενισχυτή.Η tv ποιά είναι?

Reaction score
0
Σύμφωνα πάντα με το Manual ο εν λόγο AV δεν αποκωδικοποιεί τον ήχο που στέλνεις στις HDMI, το οποίο σημαίνει πως πρέπει να συνδέσεις τον ήχο σου σε κάποια από τις τρεις (δυο Optical και μια Coaxial) ψηφιακές εισόδους. Τώρα για την σύνδεση τις Tv σου υπάρχουν δύο τρόποι. Ο ένας τρόπος είναι να την συνδέσεις χρησιμοποιώντας την Οπτική έξοδο της Tv σου (νομίζω πως έχει) και ο δεύτερος και ποιο κλασικός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ένα καλώδιο RCA (κάποια stereo είσοδος μέσα από το Menu τις Tv γίνεται έξοδος). Τέλος να σε καθησυχάσω στην απορία σου περί απώλεια εικόνας από τις HDMI μιας και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Reaction score
0
Απάντηση: παιδια βοηθεια με sony dh500

ok.....eyxaristw gia tis symboules sas.......alla to x360 pou den exei optiki pos tha ginei na peraso hxo apo ton enisxyth?ean syndeso thn tv me optical kai to x360 sto hdmi ths tv tha kano tipota?h tv exei 1 eksodo optical kai o enisxyths 2 eisodous...........!!!!pano ston enisxyth thelo na peraso kai na exo hxo......ps3.......x360.....dvd.....k na akouo k ta kanalia apo ta hxeia toy enisxyth......?pos tha kano tis syndeseis?eyxaristo k pali...!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.356
Όχι greekglish σε παρακαλώ dragon:107:
Tv-ενισχυτής με optical.
PS3-ενισχυτής,πάλι με optical.
Aν το dvd έχει έξοδο coaxial τότε με αυτήν.
Για το x360 δεν ξέρω.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin