ποιά ηχεία?

Reaction score
31.629
Αν και έχω ενισχυτή (δώρο)denon 3805 av 7*120 αν και εχω τρέλα με τη μουσική παρά με το home theater πάω μάλλον για μια αναβάθμηση ηχείων .Εχω μερικα υπ'οψη 1.roister status 8 (o ηχος δίνει 3,7 βαθμό) 2.wherfedale 9.5 ή 9.6 (2,7 βαθμός)3.dali suite 2.8 (8,2 βαθμός του hi-tech)4. elac fs58 (βαθμός 7,9 του hi-tech)Τώρα εχώ b&w 640i και παρότι ευχαριστημένος εχουν προβλημα στο ενα γούφερ και μάλλον δεν θα τα φτιαξω.Το δωμάτιο είναι 30τμ και το προβλημα ειναι οτι πλαγια απο τα ηχεια έχω 2 μετρα αέρα απο τον πισω τοίχο μολις 30-40εκ .Ποιό ηχείο μου προτείνετε για stereo ηχο?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Όλα τα ηχεια που αναφέρεις είναι καλά, αλλά το θέμα ηχείο είναι καθαρά υποκειμενικό. Άκουσε και αποφάσισε. Αν σου αρέσει ο ήχος της B&W η φυσικά επιλογή σου είναι τα DM604S3. Αλλιώς δες τα Dali ή τα mission volare.

Κάτι ακόμα. Αν θες κάτι καλύτερο από αυτά που έχεις να ξέρεις ότι θα πρέπει να βάλεις πολύ βαθια το χέρι στην τσέπη. Τα ηχεία που αναφέρεις είναι είτε της ίδιας κατηγορίας είτε υποδιέστερα από αυτά που έχεις.

Άρα καλύτερα να κινηθείς πιο ψηλά. Άκου οπωσδήποτε τα M. Audio S8, τα Dynaaudio Audience 62, τα EPOS M22, τα ελληνικής κατασκευής Mythos, αλλά και τα Triangle Heliades. Ακούς πιο ταιριάζει καλυτερα στα αυτιά σου και αποφασίζεις...

Reaction score
0
Πάντως εγω σημερα παρηγγειλα ενα ζευγαρι mythos Ivory!!Πηγα το σαββατο Σαλονικη και το ακουσα (ξεκινησα απο Αρτα!) και ξετρελαθηκα! Με εφαγε ο κουμπαρος μου να τα παρω, και τα πηρα!! Μπορει ομως να εκανα και βλακεια μιας και δεν ξερω αν το σετ της Harman Kardon hd970/hk970 που το περιμενω και αυτο απο Γερμανια θα τα κανει να κελαιδησουν!! Ας το ελπισουμε!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.720
Members
38.483
Νεότερο μέλος
Sofronitzky