προβληματισμος

Reaction score
2
καλησπερα!
εχω συνδεδεμενους 3 ολοκληρωμενους ενισχυτης μαζι και ενα μικτη ολα παιζουν πολυ ομορφα και δεν εχω κανενα παραπανω απο την αποδωση.Οι μπριζες τους ειναι συνδεδεμενες σε ενα απλο πολυμπριζο,οταν ανοιγοκλεινω τα φωτα ειτε του δωματιου ειτε του μπανιου ειτε βγαλω καποιο φορτιστη απο τη μπριζα ακουω στα ηχεια για δεκατα του δευτερολεπτου μια παρεμβολη σα χιονη να το πω,μπορει κανεις να με βοηθησει και να μου πει σε τι οφειλεται
Και ακομα ενα ερωτημα μπορω αυτο το θεμα να το λυσω με την αγορα ενος καλου πολυμπριζου?
Ευχαριστω

Reaction score
1.092
Τι πηγες έχεις; τι είδους interconnect και τι μηκους; έχεις καλη γειωση; αν οι είσοδοι του μικτη ειναι χαμηλωμενοι και η σταθμη των ενισχυτων σε συνηθισμένα επίπεδα, χάνεται ο θόρυβος;

Ο θόρυβος που περιγράφεις ισως προέρχεται απο απώλεια συγχρονισμού ψηφιακής μετάδοσης (i2s, spdif). O συνηθισμένος θόρυβος απο παρεμβολές είναι ΤΑΚ (στιγμιαιος θόρυβος χαμηλης συχνοτητας) και οχι λευκός θόρυβος (μεγαλο ευρος συχνοτήτων σαν φύσημα). Περιγραψε τον αναλυτικά.

Παίζουν πολλα ρολο.
Μικρές οι πιθανότητες για να εξαλειφθεί το πρόβλημα με ενα πολυπριζο με απλο φιλτρο LC.
Δοκίμασε πρώτα με μπαλαντεζα απο αλλη πριζα που να βρίσκεται κοντά στον πίνακα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster