προβλημα με ενισχυτη

Reaction score
0
καλησπερα παιδια. εχω τον harman kardon avr151 με τα hkts 5 και εχω ενα προβλημα. καθως βλεπω ταινιες ορισμενες φορες σαν να κολλαει για 1 με 2 δευτερολεπτα και ακουγετε ενας θόρυβος σαν ενα μπιπ. ξερετε τι μπορει να ειναι αντιμετωπίζετε? πανω στον ενισχυτη εχω συνδεσει ενα pc, ps3 και με το hdmi out τα εχω συνδεση στην τηλεοραση. ευχαριστω πολυ.

Reaction score
1.844
Δείχνει να είναι πρόβλημα του υπολογιστή και όχι του ενισχυτή. Και δύσκολα αντιμετωπίσιμο από μακριά.

Reaction score
0
θα δοκιμασω με ps3 και θα σας πω για σγρ. να σας πω για να ακουω ηχο απο την τηλεοραση τα καναλια θελει καποιο αλλο καλωδιο περα απο το hdmi το εχω συνδεση στην hdmiout.

Reaction score
23
προφανως αυτο γινεται λογω του υπολογιστη σου αφου με το ps3 δεν το κανει. Δωσε αν μπορεις μερικα στοιχεια του υπολογιστη σου.

Reaction score
0
τλκ με τον υπολογιστη το εφτιαξα το θεμα αλλαξα hdmi. μια αλλη ερωτηση ο ενισχτυτης υποστηριζει arc το συνδεσα με την τηλεοραση αλλα δν εχω ηχο. αλλαξα απο της ρυθμισεις της τηλεορασης να ακουγετε απο το εξωτερικο ηχεια αλλα παλι τπτ. ξερει κανενας πως φτιαχνετε ευχαριστω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αν το έχεις ρυθμίσει σωστά από την τηλεόραση τότε πρέπει να κάνεις και τις ανάλογες ρυθμίσεις στον ενισχυτή,αρκεί βέβαια και αυτός να έχει A.R.C.

Reaction score
0
πισω απο τον ενισχυτη λεει arc στην hdmi-out. απο εκει εχω συνδεσει με hmdi στην τηλεοραση στην θυρα 1 hdmi. τι ρυθμησεις πρεπει να κανω στν ενισχυτη για να ακουω ηχο? πηγαινω στο μενου ενισχυτη source setup παω tv και εκει που λεει audio in λεει hdmi arc αλλα δν μπορω να το επιλεξω και παρολαυτα δεν εχω ηχο απο τα καναλια της τηλεορασης. ευχαριστω πολυ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster