προβλημα με πανελ υβριδικου ηλεκτροστατικου

Reaction score
249
Εχοντας φυλαξει σε ακαταλληλο οπως απεδειχθη μερος, ηλεκτροστατικα ηχεια για δυο χρονια οταν τα ξαναεστησα, στο ενα ηχειο στην ηλεκτροστατικη μοναδα του (εχει και γουφερ σε καμπινα) παρατηρησα απωλεια μεσαιων και υψηλων συχνοτητων-το πανελ παιζει καπως δυνατα το πιο χαμηλο κοματι των συχνοτητων του-καποιος μου προτεινε για την υγρασια πιστολακι το οποιο εφαρμοσα με αριστα αποτελεσματα, τα οποια ομως ηταν παροδικα.Καμια ιδεα για εφαρμογη;
Την αντιπροσωπεια δεν τη σκεφτομαι λογω περατος της εγγυησης στα ετσι κι αλλιως χαμηλης τιμης ηχεια και διαμονης στην επαρχια

Reaction score
59
Τί ηχείο είναι;
Το πιστολάκι χρησιμοποιείται μόνο για τέντωμα τυχόν χαλαρωμένης μεμβράνης και όχι για τον λόγο που το χρησιμοποίησες. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από υγρασία από την οποία υποφέρουν *σχεδόν όλα* τα ηλεκτροστατικά, ιδίως αν η υγρασία συμπεριλαμβάνει και θάλασσα.
Αυτό που θα χρειαστείς είναι μάλλον αλλαγή μεμβράνης και φυσικά θα πρέπει να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία άσχετα με την εγγύηση.
Αυτό βέβαια που ξενίζει στα γραφόμενά σου είναι που λες ότι τα μεσαία εξακολουθούν και παίζουν δυνατά ή δυνατότερα από τα πρίμα. Πες μας περισσότερα για το ηχείο.Λ.Σ.

Reaction score
249
Απάντηση: προβλημα με πανελ υβριδικου ηλεκτροστατικου

Λουκα οταν λες περιλαμβανει και θαλασσα τι εννοεις;- απευθυνθηκα στην αντιπροσωπεια και το κοστος αλλαγης - μεταφορας του ενος υπερβαινει την αξια τους σαν μεταχειρισμενα (και των δυο).
Οι μεσαιες επηρεαστηκαν πολυ μονο το κατωτατο φασμα που αποδιδει το πανελ υπαρχει (ας πουμε εμεινε ενα βραχνο μπασσο)

Reaction score
59
Re: Απάντηση: προβλημα με πανελ υβριδικου ηλεκτροστατικου

Λουκα οταν λες περιλαμβανει και θαλασσα τι εννοεις;- απευθυνθηκα στην αντιπροσωπεια και το κοστος αλλαγης - μεταφορας του ενος υπερβαινει την αξια τους σαν μεταχειρισμενα (και των δυο).
Οι μεσαιες επηρεαστηκαν πολυ μονο το κατωτατο φασμα που αποδιδει το πανελ υπαρχει (ας πουμε εμεινε ενα βραχνο μπασσο)
Πες μου αν έχει χωριστή μεβράνη για τα μεσαία και για τα πρίμα ή αν είναι μία, ενός δρόμου, δηλαδή το υβριδικό σου ηχείο είναι δύο δρόμων. Τότε θα πρέπει να έχει πρόβλημα όλη η μεμβράνη και κανονικά όλες οι συχνότες που βγαίνουν από αυτήν θα πρέπει να έχουν επηρεαστεί και όχι μόνο τα χαμηλά της. Αν είναι έτσι τότε πιθανόν να χρειάζεται τέντωμα με ειδικό πιστολάκι, όμως προσοχή γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολα θα κάψεις την μεμβράνη.
Αν είσαι κοντά σε θάλασσα τα άλατα που περιέχει η υγρασία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Υπάρχουν μεμβράνες που δεν επηρεάζονται. Δεν ξέρω αν όλες οι εταιρείες τις έχουν.
Έχεις δει μήπως σε κάποιο σημείο έχει σκευρώσει κάποιο ξύλινο τμήμα της κατασκευής;;;
Αν θες πες μου σε μήνυμα πιο ηχείο έχεις και που μένεις. Λ.Σ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas