προβλημα με samsung f8000 46 tou 2013

Reaction score
0
Αγορασα την συγκεκριμενη τηλεοραση 23/10/13. Μετα απο 10 μερες μου εμφανησε προβλημα στο πανελ της.στο περιγραμμα της ηταν σαν να ειχε κοπει και εβγαινε πιο πολυ φως.καλεσα τους τεχνικους και μετα απο 4 μερες ηρθαν σπιτι ,την βλεπει και τι μου λεει?ειναι φυσιολογικο λεει ρε πλακα κανεις του λεω?με τα πολλα δεχθηκε να μου αλλαξει πανελ,ασχετα οτι ηταν φυσιολογικο οπως ελεγε.......μετα απο μια βδομαδα μου την εφεραν την πεμπτη 21/11/13 μεσημερι.το βραδυ παρατηρησα ενα καμενο pixel.πρωτο εγκεφαλικο,καθως μετα αρχιζω και ψαχνω βρισκω καμια δεκαρια.το πρωι της παρασκευης τους παιρνω καιτους το λεω,μετα μιλαω με τεχνικο και μου λεει οτι καλυπτει η εταιρεια μεχρι 7%καμμενα pixels κτλ.τουεξηγω οτι εσεις δημιουργησατε αυτο το προβλημα γιατι δεν υπηρχε πριν.παιρνω παλι το call center kai zhtaw υπευθυνο και μου λενε δεν υπαρχει.αφου μιλησαμε καποια λεπτα επιμενοντας να μιλησω με υπευθυνο δεν εγινε τιποτα.εχω μιλησει με την προστασια καταναλωτη και θα κανω σημερα καταγγελια και αν δεν γινει κατι θα κανω αγωγη γιατι ξερω οτι ο νομος με καλυπτει μεχρι να παρω και τα λεφτα μου πισω.εχω δωσει 1600 ευρω ακρη δεν βγαζω με υπευθυνοβδςν μπορω να μιλησω το service ακρως ειρωνικο ανικανο.ευχαριστω και ελπιζω να μην φτασω μεχρι τα δικαστηρια

Reaction score
0
Και η κοροιδια συνεχιζεται.εχει επικοινωνισει ο δικηγορος μου στο call center, ειπαν οτι μεχρι σημερα θα την καλουσαν αλλα τιποτα.οι τυποι εθναι αδιστακτοι.
Απο την ομονοια αν την ειχα αγορασει καλυτερη εξυπηρετηση θα ειχα.
Απο αυριο ξεκιναν οι διαδικασιες της αγωγης προς τη samsung.

Reaction score
8
κιεγω εχω 1 καμμενο pixel στην 55αρα F8000που αγορασα τον Αυγουστο
δεν εβγαλα ακρη με την εξυπηρετηση και επειδη δεν ηθελα να μου αλλαξουν panel αλλα να μου φερουν αλλη δεν εγινε τιποτα
βεβαια στη συνεχεια της κουβεντας μου ειπαν πως δεν ειναι καν καμμενο pixel αλλα ...οπως μου το ειπαν.. υποpixel . και δεν θα αλλαζαν καν panel για υποpixel ...
το δε "σοβαρο" εξειδικευμενο καταστημα στον Πειραια απο οπου αγορασα την τηλεοραση για να μην "πεσω" στα απροσωπα eshop ...μπλα...μπλα...μπλα... καμια αναμιξη δεν εχει αφου απο το επομενο λεπτο της αγορας ο αγοραστης μιλαει με την εξυπ. πελατων της samsung .

εδω το pixel οπως το ειδα εγω

και εδω σε μεγενθυση οπου το αποκαλεσαν υποpixel

Last edited:

Reaction score
0
Εγω τελικα μετα απο 45 μερες και με απειλες και καταγγελιες πηρα τα λεφτα απο το μαγαζι που την αγορασα.
Το μαγαζι μου φερθηκε αψογα μπορω να πω.
Στην τελικη αγορασα την 860ν της lg apo allo katasthma.

Reaction score
8
Εγω τελικα μετα απο 45 μερες και με απειλες και καταγγελιες πηρα τα λεφτα απο το μαγαζι που την αγορασα.
το αντιπαλλον δεος ε ;
εγω για την 960 πηγαινα αλλα τελικα διαλεξα τη samsung ...

Reaction score
118
Καλά έκανες. Θά'χω να λέω για την ικανοποίησή μου γι'αυτή την εταιρία. Τόσο θετικές εντυπώσεις έχω για την LG που όταν μιλώ γι'αυτήν θα νομίζει κανείς οτι εργάζομαι σε αυτήν!! :p Πήρα και εγώ την Παρασκευή την 740 σε 55''.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell