Αγορασα την συγκεκριμενη τηλεοραση 23/10/13. Μετα απο 10 μερες μου εμφανησε προβλημα στο πανελ της.στο περιγραμμα της ηταν σαν να ειχε κοπει και εβγαινε πιο πολυ φως.καλεσα τους τεχνικους και μετα απο 4 μερες ηρθαν σπιτι ,την βλεπει και τι μου λεει?ειναι φυσιολογικο λεει ρε πλακα κανεις του λεω?με τα πολλα δεχθηκε να μου αλλαξει πανελ,ασχετα οτι ηταν φυσιολογικο οπως ελεγε.......μετα απο μια βδομαδα μου την εφεραν την πεμπτη 21/11/13 μεσημερι.το βραδυ παρατηρησα ενα καμενο pixel.πρωτο εγκεφαλικο,καθως μετα αρχιζω και ψαχνω βρισκω καμια δεκαρια.το πρωι της παρασκευης τους παιρνω καιτους το λεω,μετα μιλαω με τεχνικο και μου λεει οτι καλυπτει η εταιρεια μεχρι 7%καμμενα pixels κτλ.τουεξηγω οτι εσεις δημιουργησατε αυτο το προβλημα γιατι δεν υπηρχε πριν.παιρνω παλι το call center kai zhtaw υπευθυνο και μου λενε δεν υπαρχει.αφου μιλησαμε καποια λεπτα επιμενοντας να μιλησω με υπευθυνο δεν εγινε τιποτα.εχω μιλησει με την προστασια καταναλωτη και θα κανω σημερα καταγγελια και αν δεν γινει κατι θα κανω αγωγη γιατι ξερω οτι ο νομος με καλυπτει μεχρι να παρω και τα λεφτα μου πισω.εχω δωσει 1600 ευρω ακρη δεν βγαζω με υπευθυνοβδςν μπορω να μιλησω το service ακρως ειρωνικο ανικανο.ευχαριστω και ελπιζω να μην φτασω μεχρι τα δικαστηρια
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023