προβλημα προενισχυτη πικαπ..τα φωτα σας παρακαλω

Reaction score
0
Γεια χαρα σε ολους σας,και καλως σας βρηκα! :respect:

Εχω ενα μικρο προβλημα και παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει..
εχω ενα πικ απ,σενδεδεμενο με στερεωφονικο,αλλα το περναω πρωτα απο προενισχυτη..
οταν τον λειτουργω με μπαταρια τον προενισχυτη,ολα δουλευουν ρολοι..αλλα οταν τον λειτουργω με μετασχηματιστη,τοτε ακουγεται ενας ενοχλητικος θορυβος..Η πριζα του μετασχηματιστη δεν ειναι σουκο,και σκεφτομαι μηπως δεν γειωνεται καλα με το πολυμπριζο.
Καμμια ιδεα για το τι παιζει??

Pls βοηθηστε γιατι βαριεμαι να αλλαζω μπαταριες καθε λιγο και λιγακι..

Reaction score
13
Γεια χαρα σε ολους σας,και καλως σας βρηκα! :respect:

Εχω ενα μικρο προβλημα και παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει..
εχω ενα πικ απ,σενδεδεμενο με στερεωφονικο,αλλα το περναω πρωτα απο προενισχυτη..
οταν τον λειτουργω με μπαταρια τον προενισχυτη,ολα δουλευουν ρολοι..αλλα οταν τον λειτουργω με μετασχηματιστη,τοτε ακουγεται ενας ενοχλητικος θορυβος..Η πριζα του μετασχηματιστη δεν ειναι σουκο,και σκεφτομαι μηπως δεν γειωνεται καλα με το πολυμπριζο.
Καμμια ιδεα για το τι παιζει??

Pls βοηθηστε γιατι βαριεμαι να αλλαζω μπαταριες καθε λιγο και λιγακι..

Βαλε και κανενα παραπανω Ηλεκτρολυτικο πυκνωτη στην Εξοδο του "μετασχηματιστη" που δεν ειναι βεβαια σκετος μετ/στης αλλα συνηθως περιλαμβανει και ανορθωση και "ολιγη" Εξομαλυνση. Προσοχη στην πολικοτητα.
Ακομα καλυτερα φτιαξε ενα σετ στα ιδια Βολτ απο επαναφορτιζομενες μπατταριες GEL μολυβδου και φορτιζε τις με τον "μετ/στη" σου. Εαν εχεις 12 Βολτ μπορεις να βαλεις και μπατταρια απο παπι σφραγισμενη.

Reaction score
0
Βαλε και κανενα παραπανω Ηλεκτρολυτικο πυκνωτη στην Εξοδο του "μετασχηματιστη" που δεν ειναι βεβαια σκετος μετ/στης αλλα συνηθως περιλαμβανει και ανορθωση και "ολιγη" Εξομαλυνση. Προσοχη στην πολικοτητα.
Ακομα καλυτερα φτιαξε ενα σετ στα ιδια Βολτ απο επαναφορτιζομενες μπατταριες GEL μολυβδου και φορτιζε τις με τον "μετ/στη" σου. Εαν εχεις 12 Βολτ μπορεις να βαλεις και μπατταρια απο παπι σφραγισμενη.
Μιχαλη σευχαριστω παρα πολλυ,αλλα καπου σε εχασα στην πορεια..Βασικα οχι απλως σε εχασα,δεν καταλαβα τπτ..Ειμαι ανιδεος σε οτι εχει σχεση με ηλεκτρολογικα.Αν μπορεις περιεγραψε μου τι να κανω καπως πιο... απλα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam