προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας???

Reaction score
32
παιδια την βοηθεια σας!!θα ηθελα να μου υποδειξετε καποιο προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιων με το οποιο να εχεις την δυνατοτητα να κανεις dvd φωτογραφιων αλλα με πολλα εφε στην εναλλαγη τους(δουλευω το picassa και το cyberlink media show τα οποια δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα που ζηταω.αν ειναι δυνατον να μην ειναι περιπλοκο η βαρυ οπως το fhotoshop π.χ.ευχαριστω εκ των προτερων!!!!:126::126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.319
Exει η canopus ενα φανταστικο προγραμμα για slide show (μαλλλον αυτο δε ζητας?)

Reaction score
32
Απάντηση: προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας???

ναι slide show αλλα με πολλα εφε στην εναλλαγη των φωτογραφιων.και το cyberlink media show εχει slide show αλλα εχει μονο ενα εφε στην εναλλαγη των φωτογραφιων.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.319
Re: Απάντηση: προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας???

Μπα οχι φιλε, δεν λεω αυτο...
Eιναι ενα προγραμμα της Canopus για pc και μ αυτο κανω τα slide show προσωπικα, ειναι φανταστικο.αΠΛΑ δε θυμαμαι ακριβως τον τιτλο του , το χα αγορασει παλια μισο μισο μ ενα φιλο ακομα...
Θα το βρω κ θα ενημερωσω.:126:

Reaction score
32
Απάντηση: Re: Απάντηση: προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας???

Μπα οχι φιλε, δεν λεω αυτο...
Eιναι ενα προγραμμα της Canopus για pc και μ αυτο κανω τα slide show προσωπικα, ειναι φανταστικο.αΠΛΑ δε θυμαμαι ακριβως τον τιτλο του , το χα αγορασει παλια μισο μισο μ ενα φιλο ακομα...
Θα το βρω κ θα ενημερωσω.
φιλε μου περιμενω με αγωνια

Reaction score
1.844
Απάντηση: προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιας???

Σύμφωνα με κάποιο φίλο, κάνεις δοκιμή με το corel PaintShop Photo Pro X3. Ελαφρύ και όλα με ένα κλικ, μου λέει. Το canopus, μου ματαλέει :107: , είναι αχόρταγο σε πόρους και προορίζεται για πιο σύνθετες απαιτήσεις. Που σημαίνει δυσκολότερο στην εκμάθηση, κατά πως καταλαβαίνω. :403:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi