προταση για 60αρα

Reaction score
56
Τετοια εποχη που εχει προσφορες συνηθως αλλαζω τηλεοραση. Εχω μια samsung 55" f6500. Ειπα να παω σε μεγαλυτερη και για να φανει η διαφορα σε 65". Εχτες πηγα βολτα σε μεγαλο καταστημα για να ριξω μια ματια και ζητησα σε πωλητη να μου βαλει τηλεοπτικο σημα σε μια 65αρα 4κ curve samsung (δεν θυμαμαι το μοντελο) που επαιζε για τα δικα μου ματια απιστευτα. Μολις εβαλε το mega, η απογοητευση ηταν τοσο εντονη δεν ειχα διαθεση να δω ή να ρωτησω τιποτα. Δυστηχως αυτο μου κατεστρεψε την ιδεα για 65" και θα συμβιμβαστω με τις 60".
Αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου προτινεται τηλεορασεις 60" που να εχουν τουλαχιστον την ποιοτητα της F6500, μιας και εχω μεινει αρκετα πισω ωστε να δω και σε τι ποσο πρεπει να φτασω.

Reaction score
255
Φιλε, θες να παρεις 4Κ για να βλεπεις τα ελληνικα καναλια ??? υπ' οψιν σου πως, σε υλικο 4Κ δεν υπαρχει σχεδον τιποτα.......αν ψαχνεις καλη 4Κ δες την Panasonic TX-65AX800 ( εχει ενεργο 3D ) στην ευρωπη η τιμη της ειναι κοντα στα 2300 ευρω, στο ελλαδισταν ( λεφτα υπαρχουν ) ειναι στα 3500 ευρω !!
Η αλλη ειναι η 65AX900 με παθητικο 3D αλλα λιγο καλυτερη εικονα, στην γαλλια υπαρχει σε προσφορα 3499 ευρω - 15 % επιπλεον εκπτωση = 2875 ευρωπουλα μονο !!! στο iacono.fr , στελνει και ελλαδισταν, στο ελλαδισταν η τηλεοραση αυτη εχει τιμουλα...4800 ευρω...ειπαμε λεφτα υπαρχουν....σου λεω γι' αυτες γιατι τις εχω δει να παιζουν με 4Κ υλικο και εχουν απιστευτη εικονα. Εγω σου λεω μην βιαζεσαι ακομη, τα καλυτερα ερχονται...και οι τιμες θα πεσουν κι αλλο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.908
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius