πρόταση για ανταλλαγές

Reaction score
1.116
Να δημιουργηθεί ένα τμήμα εδώ στις αγγελίες μόνο για ανταλλαγές.Βλέποντας ότι τα οικονομικά όλο και δυσκολεύουν,οι αγγελίες δεν ''προχωράνε'' και γνωρίζοντας οτί πολλοί απο εμάς θέλουν να πουλήσουν για να αγοράσουν κάτι άλλο,νομίζω οτί θα γλύτωνε κάποιους από τη ταλαιπωρία.Ξερουμε όλοι οτί μετρητά δεν υπάρχουν,γιατί να μη ανταλάξουμε συσκευές που έχουμε στην άκρη με κατι που θέλουμε να δοκιμάσουμε, να ''κάνουμε παιχνίδι'',να διατηρήσουμε το χόμπι ζωντανο σε μίζερες μέρες.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει παρόμοιο θέμα,ας το δουν οι συντονιστές και αν θέλουν...

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Και τωρα γίνονται ανταλλαγές λογικά, γραφοντασ Ο καιρός στην αγγελία του τι ειναι αυτο που επιθυμεί πέραν των μετρητών βεβαίως, απλά ο κανονισμός του φόρουμ επιβάλλει να μπει και μια τιμή για το προς πώληση/ανταλλαγή αντικείμενο.

Reaction score
1.752
Καποιος να παρει την παρθενια ?
Εμενα δε μου'ρχεται κατι στα γρηγορα ...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Ήδη συμβαίνει όπως έγραψε ο Sugah, και χωρίς τιμή θα έχουμε προβλήματα στις άλλες κατηγορίες των αγγελιών.
Μεταφέρεται.

Last edited:

Reaction score
1.116
Να ολοκληρώσω λοιπόν το σκεπτικό μου.Ανοίγει το θέμα ο ενδιαφερόμενος παρουσιάζοντας αυτό που έχει και πόσο το εκτιμάει,γραφοντας ενδεικτικά μια τιμή.στο ίδιο πόστ γράφει τι θα ήθελε να πάρει σαν ανταλλαγή,πχ εχω ενισχυτή Χ που είναι 20ετιας,τον εκτιμώ 120 ευρω και θα ήθελα αντίστοιχης αξίας cd player.Στη συνέχεια η επικοινωνία μπορεί να γίνεται με πμ η δημοσια.Αυτό θα τον γλυτώσει,ισως,από την ταλαιπωρία να ιδρώσει να το πουλήσει και μετά να ψάχνει φτου και από την αρχή να βρεί cdp της προκοπής.
Η ιδέα μου πήρε κάποια likes,αν πάρει κι αλλα και συμφωνήσουν και οι moderators μπορεί και να υλοποιηθει.
Zizik ευχαρίστω για το ''ξεκλείδωμα''.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza