πωληση hi end ασφαλειας SYNERGISTIC RESEARCH BLUE(quantum slow blow fuse)

Reaction score
43
πωλειται η ασφαλεια του τιτλου αγορασμενη στα μεσα νοεμβριου του 2024.
Ετοιμη στρωμενη στο κουτι της με περιπου 500 ωρες παιξηματος ιδη(στις 350 ωρες συνισταται το στρωσημο απο την εταιρεια)
δηλαδη τιποτα μπροστα στις χιλιαδες ωρες που θα παιξει για μια ζωη σε οποιον την παρει.
πωλειται λογω αναβαθμισης στην MASTER FUSE της ιδιας εταιρειας.

προσωπικα εδω και 6 χρονια κανω συνεχεις αναβαθμισεις που περιλλαμβανουν ολα τα κοματια του συστηματος μου.
απο ενισχυτη,phono stages,κεφαλες,καλωδια,ηχεια,τροφοδοτικα,φιλτρα ρευματος κλπ. κλπ. ......απο ολες αυτες αυτη η ασφαλεια θεωρω πως ητανε η αναβαθμιση με την πιο ''αισθητη'' διαφορα!και η πιο οικονομικη επισης σε σχεση με το αποτελεσμα και το κοστος!
η ιδια η εταιρεια εγγυαται το σιγουρο αποτελεσμα δινοντας σε οποιον δεν μεινει ικανοποιημενος μεσα σε 30 μερες πισω τα λεφτα του!
προτεινεται ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνει διαυγεια και λεπτομερεια και ειδικα σε οσους αρεσκονται σε ακουσματα με εμφαση στα φωνητικα.
ομορφοτατες χροιες,απολυτα ησηχη με δυναμικες και μεγαλη σκηνη.

παραθετω παρακατω σχετικα αρθρα και πληροφοριες καθως και φωτογραφιες της συγκεκριμμενης.

S.O.S. :η ασφαλεια ειναι slow blow fuse,ειναι 25mm και 6.3Α ΟΠΟΤΕ για να την χρησημοποιησει καποιος θα πρεπει να την βαλει σε μηχανημα με τα αντιστοιχα χαρακτηρηστικα,δηλαδη η μητρικη ασφαλεια του μηχανηματος απο το εργοστασιο να ειναι εξισου slow blow,25mm, 6.3A(amperes)
εγω π.χ. την εβαλα στον ενισχυτη μου,αφου πρωτα τσεκαρα στο μανουαλ τι ασφαλεια εχει μεσα.ολα τα μανουαλ το γραφουν.
δυστυχως δεν εχω αλλο μηχανηα με αυτες τις προδιαγραφες να την βαλω εκει.δυστυχως....
γενικως σε αυτες τις προδιαγραφες υπαρχουν πολλα μηχανηματα και ειδικα ενισχυτες οπως ο δικος μου(hegel h360 για την ιστορια)

κατασκευαζεται στις Ηνωμενες Πολιτειες.
οπως θα δειτε και παρακατω η ασφαλεια ηρθε απο το εξωτερικο,Αγγλια συγκεκριμμενα.δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
κοστιζε 155 ευρω,συν 20ευρω τον εκτελονισμο στο ταχυδρομειο.

πωλειται στα 90 ευρω,ετοιμη στρωμενη ιδη οπως ειπα.

συμβουλευτειτε και τα αρθρα,ειναι πολυ χρησημα.εμπεριεχουν εξηγησεις για το τι και το πως,καθως και κριτικες απο αλλους κατοχους-πελατες.

τηλεφωνο επικοινωνιας 6947206237, ΜΕΤΑ τις 7 το απογευμα,λογω εργασιας.
Δημητρης

Attachments

Last edited:

Reaction score
43
μια σημαντικη διωρθωση λογω λαθους .....20mm ειναι οχι 25 που γραφω παραπανω.ετσι και αλλιως σε δυο μεγεθη βγαινουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.329
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian