ρουχα 80s -90s

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Τλεη 70 αρχες 80 θυμαμαι τα μοναδικα ρουχα ηταν τα lewis lee landlander.Καπου στην μεση της 10ετιας του 80 ηρθε η επανασταση με τα lewis 501 και τον nick kamen>Απο εκει και μετα η νεα τοτε αμερικανικη diesel και guess ιταλοποιηθηκαν.
Στο χορό μπηκαν
unlimited
uniform
thedi
lutha
g star
big star
aviatic

replay
metropolitan
cotton belt
silver button
cover
tavarner
chevignon
bonaventure
goldie
gymansium
tyrquoise.............(xfader φοραγες και εσυ ενα στο διαγωνισμο στο μαρουσι -Δεβ θυμαμαι ονομα)
....και ποσες αλλες ιταλικες εταιριες..Σημερα δεν υπαρχει σχεδον καμμια απο αυτες στην ελλαδα.
Τiς εφαγε το ζαρα και τα Outlet.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.993
Απάντηση: ρουχα 80s -90s

tyrquoise.............(xfader φοραγες και εσυ ενα στο διαγωνισμο στο μαρουσι -Δεβ θυμαμαι ονομα)
Τι θυμάσαι βρε καμήλα! :142:
Αν δεν μου το έλεγες δεν θα το θυμόμουν.

Reaction score
27.426
ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΗΝ-ΚΟΤΛΕ-ΨΑΘΕΣ ΚΑΙ ΧΑΚΙΣ LEVIS ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΔΙΑ LEE ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑ WRANGLER ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΙΟΡΙΑ (ΙΣΠΑΝΙΚΑ) LOIS ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΩΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΟΜΙΖΩ.

ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ. (30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!).

ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΤΖΗΝ 70-80-90 ΕΥΡΩ!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Τι θυμάσαι βρε καμήλα! :142:
Αν δεν μου το έλεγες δεν θα το θυμόμουν.
vans ηταν , αστο καλο , το θυμηθηκα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: ρουχα 80s -90s

ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΗΝ-ΚΟΤΛΕ-ΨΑΘΕΣ ΚΑΙ ΧΑΚΙΣ LEVIS ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΔΙΑ LEE ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑ WRANGLER ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΙΟΡΙΑ (ΙΣΠΑΝΙΚΑ) LOIS ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΩΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΟΜΙΖΩ.

ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ. (30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!).

ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΤΖΗΝ 70-80-90 ΕΥΡΩ!!!!!
τι ειπες ?
μου θυμισες τις αμερικανικες αγορες
glory dayz

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μου άρεσαν πολύ τα unlimited.
Eκτός από ωραία jean , εβγαζαν και φοβερά πουκάμισα.

Reaction score
27.426
Re: Απάντηση: Re: ρουχα 80s -90s

τι ειπες ?
μου θυμισες τις αμερικανικες αγορες
glory dayz
NAI OI ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΕΣ. ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΛΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΚΑΛΩΦ. ΤΟ 76 ΕΙΧΑ "ΨΩΝΙΣΗ" Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΡΙΣΗ ΕΝΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ 501 ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΦΥΓΕ Ο ΠΥΘΟΥΛΑΣ.:142::143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.993

Κι εγώ λάτρης των Adidas. Μετά τα ROM και τα λατρεμένα Sao Paulo, τα αγαπημένα μου ήταν τα Top Ten.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Θυμάστε τα αντιανεμικά "χάρτινα" μπουφάν, που ήταν όλα άσπρα σαν γκοφρέ με παράσταση στην πλάτη; Δεν ξέρω πώς να τα αναζητήσω για φωτογραφία... Στα Fiorucci είχε σίγουρα, αλλά προφανώς και αλλού γιατί μια εποχή ('75;) είχε γεμίσει ο τόπος.
Και τα jeans "σωληνα" wrangler που προαναφέρθηκαν... τέλεια εφαρμογή!

Reaction score
7.131

μου θυμησατε τα παιδικα μου χρονια,ειδικα οι φιλοι με τα adidas με εκαναν σχεδον να βουρκωσω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale