συμβουλή για σύνδεση με ρεύμα....

Reaction score
766
παιδιά ζητάω συμβουλή για τρόπο σύνδεσης τον συσκευών μου με το ρεύμα....
μπορεί να είναι και βλακεία ερώτηση, αλλα τες πάντων....

χωροταξικά στο σημείο που "κάθονται" TV, προενισχυτής, τελικοί, και blue ray, φεύγει μια γραμμή απο τον πίνακα η οποία καταλήγει σε μια πρίζα πάνω στην οποία έχω βάλει ένα πολύπριζο ασφαλείας των 50 ευρώ και συνδέονται όλα πάνω...
τα σαμπάκια παίρνουν ρεύμα απο άλλη γραμμη.....πάλι με πολύπριζο ασφαλείας
(προτζέκτορα περιμένω να ρθει οπότε θα σας ρωτήσω τότε)

η ερώτηση τώρα....
είναι καλύτερα να είναι συνδεμένα σε διαφορετικές γραμμές οι συσκευές?..τουλάχιστον τα ενισχυτικά?.....(για τυχόν παρεμβολές κλπ?)

δεν θέλω να αγγίξω πίνακα και να κάνω εγκαταστάσεις ρεύματος απ την αρχή.

μήπως να πάρω ένα καλό power generator να τα συνδέσω όλα πάνω και να ψιλο-ησυχάσω?

δηλώνω αδαής πάνω στο θέμα.....
ευχαριστώ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: συμβουλή για σύνδεση με ρεύμα....

πιθανο να μην ακους διαφορες, αν ακους βαλε αλλου την πηγη......εκτος και αν το πολυμπριζο εχει θεση για ψηφιακα......

Reaction score
766

αργύρη...............και πάλι τη βοηθειά σου!

Έστειλα mail στον τσακιρίδι για το πιο line conditioner θα πρότεινε για το σύστημα...
Καταρχήν ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας!!!!....
Δεν μου είπε απλά "πάρε αυτό" και τέλος, αλλά εξήγησε γιατί και πως δουλεύει η συσκευή.....
Μου είπε την Αθηνά. Την "απλη" με τα 300w μετασχηματιστή, ή την plus με 800w, εάν θα συνδέσω και προτζεκτορα αργότερα....
Εσείς που τα χετε δοκιμάσει τα μηχανάκια αυτά προτείνετε αγορά ή να δω και τίποτα άλλο?
Το budget μέχρι 500άρικο....(μπορώ να βρω σε μεταχειρισμένο αλλά ψυχολογικά το θέλω σε brand new)...

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: συμβουλή για σύνδεση με ρεύμα....

αργύρη...............και πάλι τη βοηθειά σου!

Έστειλα mail στον τσακιρίδι για το πιο line conditioner θα πρότεινε για το σύστημα...
Καταρχήν ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας!!!!....
Δεν μου είπε απλά "πάρε αυτό" και τέλος, αλλά εξήγησε γιατί και πως δουλεύει η συσκευή.....
Μου είπε την Αθηνά. Την "απλη" με τα 300w μετασχηματιστή, ή την plus με 800w, εάν θα συνδέσω και προτζεκτορα αργότερα....
Εσείς που τα χετε δοκιμάσει τα μηχανάκια αυτά προτείνετε αγορά ή να δω και τίποτα άλλο?
Το budget μέχρι 500άρικο....(μπορώ να βρω σε μεταχειρισμένο αλλά ψυχολογικά το θέλω σε brand new)...
εγω εχω την athina plus και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
ειχα προβλημα, μου εβγαζε παρασιτο ο προβολεας στα ηχεια ομως μολις εβαλα την αθηνα σταματησε.
αν δεν εχεις προβλημα με παρασιτο ή κατι αλλο θα σου προτεινα να παρεις τον ατλα.

Reaction score
103

κατα την πτωχη αποψη μου,η Αθηνα ειναι μεγαλη πατατα.Εμενα που την ειχα παρει θολωνε τα παντα.Μετα απο 1-2 μηνα δοκιμων πηρε ποδι

Reaction score
766

μάλιστα.....και τώρα τι κάνουμε?
Το δύσκολο της υπόθεσης είναι οτι είμαι εκτός Αθήνας και δε μπορώ να ζητήσω συσκευές
για δοκιμές.....
Παράσιτα δεν έχουν πέσει στην αντίληψή μου, αλλά γιατί να μην είμαστε καλυμμένοι μπας και........
Ο Άτλας καλύτερος δηλαδή?......myrtoula χειροτέρεψε δλδ τόσο πολύ το αποτέλεσμα?
Δεν έχω και φράγκα να πάρω κάνα power generator τύπου exact να πάψω ν ασχολούμαι...
Ευχαριστώ για το reply

Reaction score
103

για εμενα τραβα ενα καλωδιο απο τον πινακα κατ'ευθειαν και στο συστημα και αν μαζεψεις χρηματα περνεις κανα PS Audio.Δεν κινειτε ολος ο κοσμος γυρω απο τον Τσακιριδη.Η γνωμη μου...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

1 η αθηνα (ειχα 2) καθαριζε τον ηχο (δοκιμασμενο σε πολλα σσυτηματα) στενευε την σκηνη
2 προστατευε
3 δεν μιλαω για την αθηνα αλλα για τον ατλα,
4 λιγο πιο ακριβος αλλα κανει αλλη δουλεια
5 η μια αθηνα ηταν απλη , και η αλλη καστομ (τον ειχα βαλει να μου την κανει πιο μεγαλη)
6 και οι δυο ηταν βελτιωμενες allover

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ps audio ειχε πουλησει το ultimate outlet, γενικα τα φιλτρα μαπλουν δεν λενε πολλα, για τα μεγαλα ps ποτε δεν καταφεραν να ξεπερασουν τα προβληματα θερμοκρασιας , οσο και αν βελτιωθηκαν...........

Reaction score
766

αργύρη ο άτλας σε γενικες γραμμές τι κάνει?....αν δεν είχες το exact θα έμενες στην αθηνά ή κάτι άλλο?
myrtoula δε θέλω να μπλέξω με πίνακες κλπ...έχω "παρελθόν" με τέτοιου είδους επεμβάσεις, γι αυτό θα περιμένω αν είναι, όπως λες....απλά έλεγα μήπως και έκανα δουλειά με κάτι καλύτερο απ τα απλά πολύπριζα.....
Για άλλη μια φορά ευχαριστώ!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.359
Members
38.302
Νεότερο μέλος
antavent