συσκευασιες για βινυλια

Reaction score
218
Απάντηση: συσκευασιες για βινυλια

Καλημερα
Εσωσες και εμενα
Χιλια Ευχαριστω !!!!!!!

Reaction score
1.594

καλησπερα

μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω τις
παρακατω συσκευασιες εδω στην ελλαδα
γιατι αυτοι οι καραγκιοζηδες δεν στελνουν στην χωρα μας

http://www.amazon.com/Record-Cardbo...001J5F866/ref=pd_sbs_op_5/188-7588345-6595964
Γιατί άραγε αυτοι οι "καραγκιόζηδες" δεν στέλνουν στην χώρα μας όμως...έχετε αναρωτηθεί ποτέ...

Reaction score
0

Γιατί άραγε αυτοι οι "καραγκιόζηδες" δεν στέλνουν στην χώρα μας όμως...έχετε αναρωτηθεί ποτέ...
μηπως ειναι θεμα τελωνειου??
δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο
για να χασουν τα λεφτα τους δεν τιθετε θεμα
γιατι προπληρωνονται

η μηπως ...............παιζει κατι αλλο:422:

αν ξερεις κατι πες το και σε εμας

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.497

Διότι, πολλοί "Ελληνάρες" είχαν (έχουν?) το κακό συνήθειο να παραλαμβάνουν ένα πακέτο και μετά να ειδοποιούν τον αποστολέα ότι το πακέτο δεν παραλήφθηκε/χάθηκε κτλ, με αποτέλεσμα ο αποστολέας να στέλνει δεύτερο πακέτο με - φυσικά - όλα τα έξοδα καλυμμένα από αυτόν. Ε, μία φορά, δύο, τρεις, πέντε, δέκα, κάτι υποψιάστηκαν οι εταιρίες και μας "έκοψαν". Αυτός είναι ο κύριος λόγος.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως παραδείγματος χάριν, τα περιθώρια κέρδους τους να είναι τέτοια που να καθιστούν την αποστολή κάποιου εμπορεύματος ασύμφορη. Επίσης, υπάρχουν κανονισμοί που εφαρμόζει η κάθε εταιρία όσον αφορά στο σε ποιες χώρες θα στέλνει και τι. Για παράδειγμα, αυτό το προϊόν δεν έρχεται στην Κύπρο, ενώ αυτό έρχεται. Τέλος, ναι, υπάρχει και θέμα τελωνείου: κάποια προϊόντα μπορούν να εισαχθούν μόνο από εταιρίες (για διάφορους λόγους).

Reaction score
1.594

Διότι, πολλοί "Ελληνάρες" είχαν (έχουν?) το κακό συνήθειο να παραλαμβάνουν ένα πακέτο και μετά να ειδοποιούν τον αποστολέα ότι το πακέτο δεν παραλήφθηκε/χάθηκε κτλ, με αποτέλεσμα ο αποστολέας να στέλνει δεύτερο πακέτο με - φυσικά - όλα τα έξοδα καλυμμένα από αυτόν. Ε, μία φορά, δύο, τρεις, πέντε, δέκα, κάτι υποψιάστηκαν οι εταιρίες και μας "έκοψαν". Αυτός είναι ο κύριος λόγος.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως παραδείγματος χάριν, τα περιθώρια κέρδους τους να είναι τέτοια που να καθιστούν την αποστολή κάποιου εμπορεύματος ασύμφορη. Επίσης, υπάρχουν κανονισμοί που εφαρμόζει η κάθε εταιρία όσον αφορά στο σε ποιες χώρες θα στέλνει και τι. Για παράδειγμα, αυτό το προϊόν δεν έρχεται στην Κύπρο, ενώ αυτό έρχεται. Τέλος, ναι, υπάρχει και θέμα τελωνείου: κάποια προϊόντα μπορούν να εισαχθούν μόνο από εταιρίες (για διάφορους λόγους).
+1000 Θα μπορούσα να προσθέσω και το ebay ακόμη...και άλλα πολλά που - όχι άδικα - μας έχουν σε μια άτυπη μαύρη λίστα...για κάποιους θα μου πειτε εχει περισσοτερη σημασία για άλλους οχι και τόσο...Ωστόσο ειναι ένα γεγονός.

Reaction score
8

Έχουμε κάποιες αποδείξεις ή έστω ενδείξεις και με ποιά συχνότητα και πόσοι τα κάνουν αυτά, γιατί φαντάζομαι ότι απατεώνες υπάρχουν παντού και κάθε εθνικότητας.

*Πάντως εγώ δεν έχω δει κάποιον που πουλάει Ευρώπη να μην δίνει μόνο στην Ελλάδα και να δίνει σ όλους τους άλλους...

Reaction score
0

λοιπον με το θαρρος της γνωμης να πω οτι:
ειναι λαθος να στοχοποιουμαι τους ελληνες, οχι οτι δεν υπαρχουν λαμογια αλλα αυτοι ειναι
παντου και δεν ειναι μονο οι ελληνες

το πρωτο παραδειγμα που εδωσες ειναι ακυρο στην προκειμενη περιπτωση γιατι εδω προκειτε
για δεμα που πρεπει να παραλαβεις απο το ταχυδρομειο και να υπογραψεις αποδειξη παραλαβης
δεν ειναι ενα γραμμα που στο πετανε κατω απο την πορτα και μπορεις να κανεις την λαμογια σου

για το δευτερο παλι θεωρω οτι ειναι ακυρο γιατι τα μεταφορικα δεν επιβαρυνουν το κοστος επειδη
τα πληρωνω εγω.αν ηταν free shipping τοτε ναι θα ειχες δικιο

και συνεχιζω με τις εταιρειες με ρατσιστικους εσωτερικους κανονισμους του τυπου στελνω
ιταλια ισπανια κλπ αλλα οχι ελλαδα βουλγαρια τουρκια κλπ λες και τα δικα μας τα λεφτα εχουν σκατα
επανω. να μην σωσουν και πουλησουν τιποτα και ναι ειναι καραγκιοζηδες

προιοντα που εισαγονται μονο απο εταιριες ειναι οσα εχουν αποκλειστικη αντιπροσωπευση
και δεν ειδα κατι τετοιο στο συγκεκριμενο προιον

γιαυτο και εγω θα δωσω τα λεφτα μου στον ΕΛΛΗΝΑΡΑ απο την αθηνα και θα το χαρω κιολας
και να παει να γ@#$%ει ο αμερικανος

καληνυχτα

Reaction score
295

λοιπον με το θαρρος της γνωμης να πω οτι:
ειναι λαθος να στοχοποιουμαι τους ελληνες, οχι οτι δεν υπαρχουν λαμογια αλλα αυτοι ειναι
παντου και δεν ειναι μονο οι ελληνες

το πρωτο παραδειγμα που εδωσες ειναι ακυρο στην προκειμενη περιπτωση γιατι εδω προκειτε
για δεμα που πρεπει να παραλαβεις απο το ταχυδρομειο και να υπογραψεις αποδειξη παραλαβης
δεν ειναι ενα γραμμα που στο πετανε κατω απο την πορτα και μπορεις να κανεις την λαμογια σου

για το δευτερο παλι θεωρω οτι ειναι ακυρο γιατι τα μεταφορικα δεν επιβαρυνουν το κοστος επειδη
τα πληρωνω εγω.αν ηταν free shipping τοτε ναι θα ειχες δικιο

και συνεχιζω με τις εταιρειες με ρατσιστικους εσωτερικους κανονισμους του τυπου στελνω
ιταλια ισπανια κλπ αλλα οχι ελλαδα βουλγαρια τουρκια κλπ λες και τα δικα μας τα λεφτα εχουν σκατα
επανω. να μην σωσουν και πουλησουν τιποτα και ναι ειναι καραγκιοζηδες

προιοντα που εισαγονται μονο απο εταιριες ειναι οσα εχουν αποκλειστικη αντιπροσωπευση
και δεν ειδα κατι τετοιο στο συγκεκριμενο προιον

γιαυτο και εγω θα δωσω τα λεφτα μου στον ΕΛΛΗΝΑΡΑ απο την αθηνα και θα το χαρω κιολας
και να παει να γ@#$%ει ο αμερικανος

καληνυχτα
+1000
Φυσικά να το πάρεις απο τον Ελληνάρα.Και φτηνότερα αν δεν κάνω λάθος.
Νομίζω το ebay είναι αρκετά ακριβό.Αν και εχω ψωνίσει αρκετές φορές,κυρίως γιατί δεν μπορώ(δεν ξέρω) να βρώ εδω αυτό που ψάχνω.
Οσο για μεταχειρισμένες συσκευές είναι ακριβές και με τα μεταφορικά πανάκριβες.

wizzy

Reaction score
22.497

Έχουμε κάποιες αποδείξεις ή έστω ενδείξεις και με ποιά συχνότητα και πόσοι τα κάνουν αυτά, γιατί φαντάζομαι ότι απατεώνες υπάρχουν παντού και κάθε εθνικότητας.

*Πάντως εγώ δεν έχω δει κάποιον που πουλάει Ευρώπη να μην δίνει μόνο στην Ελλάδα και να δίνει σ όλους τους άλλους...
Αποδείξεις απτές δεν έχω. Αλλά έχω ακούσει μαρτυρίες ατόμων που εξασκούσαν την πρακτική που αναλύω. Προφανώς δεν θα εκθέσω ονόματα και ανθρώπους, αλλά εάν δεν μετράει η προσωπική εμπειρία ως απόδειξη, τότε δεν έχω κάποια άλλη.

Από την άλλη, έτυχαν φορές που ειδοποίησα πωλητή ότι το πακέτο του δεν έφτασε (λόγω υπερβολικά μεγάλης καθυστέρησης άφιξης, σε σύγκριση με τους συνηθισμένους χρόνους παράδοσης), μου έστειλε αμέσως άλλο και τελικά παρέλαβα και τα δύο. Το δεύτερο του το έστειλα πίσω και μου αποζημίωσε τα έξοδα αποστολής. Πόσοι άλλοι το κάνουν αυτό;

Όσον αφορά στο (*), δοκίμασε να αγοράσεις κάτι από το www.play.com αξίας μεγαλύτερης από £30. Δεν σε αφήνει (το ξεκαθαρίζει και εδώ, εκεί όπου παρατηρείς ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει αστερίσκο (*)). Θεωρώ ότι κάποιο συγκεκριμένο λόγο θα έχει η εταιρία για να ακολουθεί αυτήν την πρακτική.

λοιπον με το θαρρος της γνωμης να πω οτι: ειναι λαθος να στοχοποιουμαι τους ελληνες, οχι οτι δεν υπαρχουν λαμογια αλλα αυτοι ειναι παντου και δεν ειναι μονο οι ελληνες
Δεν στοχοποιώ κανέναν - φυσικά και λαμόγια υπάρχουν παντού. Αν ήμασταν στη Γερμανία ή αν ρωτούσες για Γερμανούς, θα μίλαγα για Γερμανούς. Εφόσον ρώτησες για την Ελλάδα, προφανώς θα σου απαντούσα για τους Έλληνες.
το πρωτο παραδειγμα που εδωσες ειναι ακυρο στην προκειμενη περιπτωση γιατι εδω προκειτε για δεμα που πρεπει να παραλαβεις απο το ταχυδρομειο και να υπογραψεις αποδειξη παραλαβης δεν ειναι ενα γραμμα που στο πετανε κατω απο την πορτα και μπορεις να κανεις την λαμογια σου
Όσες φορές έχω παραγγείλει από το play.com ή το mobilefun.co.uk ή το tmart.com, έχει έρθει κατευθείαν στην πόρτα μου, χωρίς ειδοποίηση του ταχυδρομείου. Ακόμα και για προϊόντα μεγαλύτερης αξίας από αυτό στο παράδειγμά σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι για κάθε παράδειγμά μου, το οποίο θα χαρακτηρίζεις «άκυρο» (αν και θα προτιμούσα να απέφευγες τους χαρακτηρισμούς), μπορώ να σου φέρω ένα που να ενισχύει την άποψή μου.

για το δευτερο παλι θεωρω οτι ειναι ακυρο γιατι τα μεταφορικα δεν επιβαρυνουν το κοστος επειδη τα πληρωνω εγω.αν ηταν free shipping τοτε ναι θα ειχες δικιο και συνεχιζω με τις εταιρειες με ρατσιστικους εσωτερικους κανονισμους του τυπου στελνω ιταλια ισπανια κλπ αλλα οχι ελλαδα βουλγαρια τουρκια κλπ λες και τα δικα μας τα λεφτα εχουν σκατα επανω. να μην σωσουν και πουλησουν τιποτα και ναι ειναι καραγκιοζηδες
Σκέφτηκες ποτέ (πριν να χαρακτηρίσεις εταιρίες ως ρατσιστικές) ότι μπορεί απλά να μην θέλουν να ασχοληθούν ή να μην τις συμφέρει να ασχοληθούν; Μπορεί τα χρήματά μας να μην έχουν σκατά επάνω τους, αλλά μπορεί ο όγκος των πωλήσεων που έχουν σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία κτλ να είναι τόσο μικρός που να μην αξίζει τον κόπο τους! Δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα διοικητικού κόστους – ένα θέμα του οποίου η ανάπτυξη δεν είναι επί του παρόντος. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μας αρέσει αυτό. Μπορούμε να αντιδράσουμε ερευνώντας και αγοράζοντας από την τοπική αγορά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με εταιρίες• το κέρδος είναι το πρώτο μέλημά τους και όχι το να προσφέρουν τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

προιοντα που εισαγονται μονο απο εταιριες ειναι οσα εχουν αποκλειστικη αντιπροσωπευση και δεν ειδα κατι τετοιο στο συγκεκριμενο προιον
Προφανώς δεν είδες κάτι στο συγκεκριμένο προϊόν. Κατάλαβα ότι η ερώτησή σου ήταν γενική και σου απάντησα γενικά – εάν η ερώτησή σου αφορούσε στους λόγους που το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορεί να σταλεί στην Ελλάδα, τότε μόνο η ίδια η εταιρία θα μπορούσε να σου απαντήσει και κανείς άλλος.

γιαυτο και εγω θα δωσω τα λεφτα μου στον ΕΛΛΗΝΑΡΑ απο την αθηνα και θα το χαρω κιολας και να παει να γ@#$%ει ο αμερικανος
Εφόσον βρήκες αυτό που ήθελες στην Ελληνική αγορά, πολύ καλά θα κάνεις.

καληνυχτα
Καλημέρα.

Reaction score
8

@wizzy

Στο play.com, έχω κάνει παραγγελία σχεδόν 50 Ευρώ στις 3 Μαίου, χωρίς κανένα πρόβλημα, το μόνο που με παραξένεψε ήταν ότι τα dvd και τα cd παραδόθηκαν μετά από μία εβδομάδα σε 2 ξεχωριστά πακέτα, ενώ ήταν όλα ετοιμοπαράδοτα....

Φυσικά στο παρελθόν έχω παραγγείλει μέχρι και 150-200 ευρώ σε cd, πάλι χωρίς πρόβλημα....

Αν άλλαξε κάτι μετά τις 3 Μαη, δε το γνωρίζω αλλά θα το διασταυρώσω σύντομα....

wizzy

Reaction score
22.497

ΟΚ, καμία αντίρρηση. Μπορεί και να έχω λάθος, μπορεί η πολιτική του play.com να εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα προϊόντα ή μπορεί ο συγκεκριμένος περιορισμός να μην ισχύει πλέον αλλά να ξέχασαν να ανανεώσουν το site. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά.

Η δοκιμή σου, θα μας πείσει!:403:

Reaction score
0

Όσες φορές έχω παραγγείλει από το play.com ή το mobilefun.co.uk ή το tmart.com, έχει έρθει κατευθείαν στην πόρτα μου, χωρίς ειδοποίηση του ταχυδρομείου. Ακόμα και για προϊόντα μεγαλύτερης αξίας από αυτό στο παράδειγμά σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι για κάθε παράδειγμά μου, το οποίο θα χαρακτηρίζεις «άκυρο» (αν και θα προτιμούσα να απέφευγες τους χαρακτηρισμούς), μπορώ να σου φέρω ένα που να ενισχύει την άποψή μου.
οταν λες οτι ηρθε στην πορτα σου φανταζομαι να εννοεις οτι σου το παρεδωσε ο ταχυδρομος
και οχι οτι το βρηκες εξω απο την πορτα σου η την εισοδο της οικοδομης σου
εγω π.χ παρηγγειλα κατι απο την κινα που η αξια του ηταν καπου 3 ευρω μαζι με τα μεταφορικα
και ο ταχυδρομος μου το παρεδωσε προσωπικα αν και ηταν σε φακελο και δεν το αφησε στο γραμματοκιβωτιο
οσο για τον χαρακτηρισμο <ακυρο> δεν το ειπα για να σε προσβαλω απλως δεν πιστευω οτι θα παραγγειλω εγω ενα nintendo 3ds και το δεμα που θα μου στειλει η ταδε εταιρια θα το πεταξει
ο ταχυδρομος στην εισοδο της πολυκατοικιας μου επειδη εγω θα τυχαινει να λειπω την ωρα που
θα ερθει και φυσικα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κλαπει
αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν φταιει ο αγοραστης οπως και ο πωλητης φυσικα

Σκέφτηκες ποτέ (πριν να χαρακτηρίσεις εταιρίες ως ρατσιστικές) ότι μπορεί απλά να μην θέλουν να ασχοληθούν ή να μην τις συμφέρει να ασχοληθούν; Μπορεί τα χρήματά μας να μην έχουν σκατά επάνω τους, αλλά μπορεί ο όγκος των πωλήσεων που έχουν σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία κτλ να είναι τόσο μικρός που να μην αξίζει τον κόπο τους! Δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι θέμα διοικητικού κόστους – ένα θέμα του οποίου η ανάπτυξη δεν είναι επί του παρόντος. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μας αρέσει αυτό. Μπορούμε να αντιδράσουμε ερευνώντας και αγοράζοντας από την τοπική αγορά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με εταιρίες• το κέρδος είναι το πρώτο μέλημά τους και όχι το να προσφέρουν τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων τους σε παγκόσμιο επίπεδο.
εδω παλι δεν το θεωρω λογικο γιατι οι εταιριες που ασχολουνται με το διαδυκτιακο εμποριο
κανουν μαζικες αποστολες και δεν νομιζω οτι απο τα 100 δεματα που θα στειλουν σε ολο τον κοσμο
τα 2-3 που θα ειναι για ελλαδα κανουν την αποστολη τους ασυμφορη η να ανεβαζουν το διοικητικο
κοστος

τωρα που το ξανασκεφτομαι πιο πολυ σαν εμπαργκο μου μοιαζει:422:

και φυσικα εννοειτε οτι πρωτιστως στηριζουμε την δικια μας αγορα
οι ξενοι ειναι η εσχατη λυση

Εφόσον βρήκες αυτό που ήθελες στην Ελληνική αγορά, πολύ καλά θα κάνεις.
και τελος να πω οτι συζητηση κανουμε καλοπροαιρετη για να βγαλουμε τα συμπερασματα μας
δεν εχω σκοπο ουτε διαθεση να κοντραριστω η να προσβαλω καποιον

ευχαριστω

gonis

Luger
Reaction score
12.464

Παιδια καλο το shopping μεσω Internet αλλα απροσωπο χωρις συναισθημα και αλλα πολλα!
Και οπως λεγαμε οταν ημουν παιδι<<καλη η μα...... αλλα με το γ..... γνωριζεις κοσμο>>

Reaction score
0

Για όσους μένουν Θεσσαλονίκη υπάρχει άλλη λύση,απείρως φτηνότερη.Υπάρχουν κάποια μαγαζιά στην οδό Φράγκων και στην Λέοντος Σοφού που πουλάνε τις συσκευασίες αυτές με το κιλό!1 κιλό είναι περίπου 70 σακούλες για 12''(lp) και κόστιζε πρίν από κανα 6μηνο που πήρα περί τα 3 ευρώ το κιλό με μικροδιαφορές από μαγαζί σε μαγαζί.Σίγουρα κάπου έχει και στην Αθήνα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος