τηλεκοντρολ logitech. Ποια η γνώμη σας?

Reaction score
0
Σκέφτομαι να παραγγείλω το τηλεκοντρόλ της Logitech.

http://www.logitech.com/index.cfm/p...084,CONTENTID=10930&ad=emea_harmony_chart_895

Το βρήκα στα 235ευρώ και πιστεύω ότι θα γλιτώσω και θα τα έχω όλα σε ένα. Τι λέτε? Είναι όντως έτσι?

EDIT Απο ότι διαβάζω έχει πολύ μικρά κουμπια το οποίο νομίζω ότι είναι ένα μείον. Εχετε να προτίνεται κάποιο άλλο στα ίδια χρήματα?

Reaction score
62
Αν και έχω πικρή εμπειρία από το phillips pronto και από τότε αποφεύγω τα πολυ-τηλεκοντρολ, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο είναι καλή αγορά. Γενικώς να αποφύγεις αυτά που σου προσφέρουν οθόνη με touch screen. Θα το μετανιώσεις οικτρά!

Reaction score
0
Έχω εδώ και 5 μήνες το 885 που είναι σχεδόν το ίδιο.

Εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο αν πάρεις απόφαση και το χρησιμοποιήσεις :)

Λιγο μπελαλίδικο το setup του και οι ρυθμίσεις του (θέλει σύνδεση με το site της Logitech)

Δυστυχώς στη οικογένεια μόνο εγώ το χρησιμοποιώ :( :(

Οι υπόλοιποι ......(μην τους χαρακτηρίσω... :lol:) εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα 9 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: κοντρόλ που έχουμε απλωμένα πάνω στο τραπεζάκι :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ελπίζω κάποια στιγμή να πέσει κανένα ποτήρι νερό επάνω τους :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
5
Που το βρηκες;; Και εγω το ψαχνω (και το θελω) ειδικα για το IF/IR μετατροπεα, που θα μου χρησημευσει επειδη τα μηχανηματα τα εχω πισω απο την πλατη μου και δε βολευει να κανω αναποδα ψαλιδια για να πιασει το σημα....

Reaction score
0
To βρήκα στο Mindfactory.de Αν πάρεις και άλλα πράγματα που είναι πολύ φτηνα αξίζει να παραγγείλεις και αυτό. Αλλιώς τα μεταφορικά είναι 32 ευρώ. Αλλα και πάλι βγαίνει πιο φτηνά απο ότι το πουλάνε στην ελλάδα :shock:

Reaction score
14
DIMITRIS K. said:
Αν και έχω πικρή εμπειρία από το phillips pronto και από τότε αποφεύγω τα πολυ-τηλεκοντρολ, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο είναι καλή αγορά. Γενικώς να αποφύγεις αυτά που σου προσφέρουν οθόνη με touch screen. Θα το μετανιώσεις οικτρά!
το ίδιο και εγώ αχω απο 6 χρόνια τώρα το Pronto και σιχαίνομαι τα κουμπιά που δεν εχουν button feel. Μου πήρε 2 εβδομάδες να το προγραμματίσω και τελικά ή μόνη του χρήση είναι να ξεκλειδώνω όλων των φίλων και συγγενών τα DVD Players. Προτιμώ τα 25 κοντρόλ και τα βάζω όλα σε ένα ψάθινο καλαθάκι όταν τελειώνει η χρήση τους, και άπλωμα στο τραπέζι και στον καναπέ όλα αράδα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan