την γνωμη σας παρακαλω!

Reaction score
0
μεχρι τωρα μουσικη ακουγα απο εναν kenwood 3020 special edition και δυο ηχεια B &W DM6002(τα αγορασα και τα δυο πριν 12χρονια)!
αποφασισα να αγορασω καινουργειο πενατακαναλο ενισχυτη (denon 2809 η HARNAN KARDON 355) και τα Μ1 της Β &W για ηχεια.

μου προτεινεται να κρατησω και το παλιο μου συστημα για μουσικη η το καινουργειο αν και πεντακαναλο θα με καλυψει και σε στερεοφωνικο ηχο?

Reaction score
50
Να ρωτήσω κάτι, αν αποφασίσεις ν' ακούς μουσική απ' το πεντακάναλο (φυσικά μπορείς να θέσεις τον ενισχυτή σε δικάναλη λειτουργία) το παλιό σύστημα τι θα το κάνεις; Θέλω να πω, αν είναι να το κρατήσεις έτσι κι αλλιώς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις επιτόπου. Αν όμως παίζει να το πουλήσεις για να πάρεις κάτι καλύτερο στο πολυκάναλο, το συζητάμε.

Πάντως, χωρίς να έχω ακούσει τα ηχεία σου (παλιά και καινούρια) έχω την εντύπωση ότι θ' άξιζε να κρατήσεις και το παλιό, αν σε παίρνει οικονομικά και... χωροταξικά :123: Αλλά καταλαβαίνεις πως απόλυτη γνώμη, αν θα παίζει καλύτερα το παλιό σε δικάναλο, είναι δύσκολο να διατυπωθεί στη θεωρία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.254
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87