το ''μεγεθος'' μετραει? ( στα χρηματα)

Reaction score
0
καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους! εχω την εξης χαζη απορια! ενισχυτες της ταξης μεγεθους των 4000Ε ειναι τοσο καλυτεροι απ αυτους των 2000Ε που να γινεται αντιληπτη η διαφορα στ αυτακια μου κ τα ματακια μου? το λεω γτ θελω ν αναβαθμισω το συστημα μου αλλα να μου κρατησει χρονια αρκετουτσικα η αλλαγη! μν εχω καθε διετια αλλαγες σε ενισχυτες κ blue ray! εχω τα εξης ηχεια klipsch rf25 (l-r), rs25(center), rw12 sub, rb10 (surround) , dvd denon2930 , tv panasonic 46pz85 , infocus in76! μεγεθος χωρου 5.5χ4.5!η χρηση ειναι 50-50 μουσικη ταινιες!! σκεφτομαι μεταξυ denon 4308, pionner lx81, yamaha z7, γιατην κατηγορια των 2000Ε και denon a1, marantzav8003-mm8003 για την κατηγορια των 4000Ε! ακουω γνωμες λοιπον! να ξηλωθω τωρα κ για πολλα χρονια να μν ξανασχοληθω η να μετριασω το κοστος γτ ενδεχομενως δν αξιζει τν κοπο!

Reaction score
8
Φιλε Νικο
Οσα και να δωσεις θα βρουν τον τροπο σε δυο τρια να σε κανουν
να αμφιβαλεις για το μηχανημα που εχεις και να αρχισεις να ψαχνεσαι.
Οτι ειναι αμεσα συνδεδεμενο με computers και επεξεργαστες
δυτυχως γερναει πολυ γρηγορα.
Κατα τη γνωμη μου 1000-1500 ευρω για av ενισχυτη
ειναι αρκετα.

Reaction score
50
Συμφωνώ κι εγώ. Εφόσον μπορείς να δώσεις κάποιο σεβαστό ποσό το καλύτερο είναι να πας σε AV της κατηγορίας που προτάθηκε παραπάνω και με τα υπόλοιπα τελικούς που δεν απαξιώνονται τόσο γρήγορα και θα τους κρατήσεις παραπάνω απ' τον AV.

Reaction score
0
Απάντηση: το ''μεγεθος'' μετραει? ( στα χρηματα)

καταλαβα παιδια !! ευχαριστω πολυ!! τωρα απο τους ενισχυτες που σας ειπα ποιον προτεινεται! denon 4308, pionner lx81 , yamaha z7! 50-50 μουσικη ταινιες!!

Reaction score
8
Αν και εxω pionner θα διαλεγα τον yamaha Z7.Ειναι πολυ καλος ενισχυτης και το ονομα
της εταιριας κατα την γνωμη μου ειναι συνωνυμο του πολυκαναλου ηχου.

Reaction score
1
Έχω την υποψία πως οι Yamaha δεν ματσάρουν καλά με τα Klipsch, γιατί αρέσκονται αμφότερα στις υψηλές συχνότητες.

Reaction score
14
δες και τους Ηarman Kardon... και "απο εκεί τα παίρνουμε" και είναι και καλά μηχανάκια με πανέμορφο ήχο και φυσικά κορυφαίο design!!!!!!

Ειδικά ο ΑR255 & o AR355 είναι κορυφαία μηχανήματα και δεν κοστίζουν ενα χέρι και ενα πόδι... an arm and a leg!!!

Reaction score
0
Απάντηση: το ''μεγεθος'' μετραει? ( στα χρηματα)

ok παιδες ευχαριστω πολυ!!
θα ενημερωσω για την τελικη αγορα κ εντυπωσεις! ελπιζω σε 1-2 μηνες να χω καταληξει ειμαι κ απο επαρχια κ δν ειναι ευκολο να ερχομαι αθηνα συχνα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87