τρελη απορια!!!

Reaction score
0
καλησπερα σας ! καποιος μπου προτεινε τη συνδεση ολοκληρωμενου av με στερεοφωνικο δικαναλο για τα 2 μπροστινα ηχεια για καλυτερη αποδοση οταν ακουω μουσικη! τι λετε εσεις? τρελο?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: τρελη απορια!!!

Τρελλο δεν ειναι.
Δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι εφικτο.
Θα πρεπει ο δικαναλος να εχει εισοδο που παρακαμπτει την προενιχυση και ο av προενισχυμενες εξοδους.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Εχεις δλδ ηδη καποιον ολοκληρομενο δικαναλο η θα τον αγορασεις? Ρωταω,γιατι αν ο AV σου εχει εξοδο προενισχυσης,θα ηταν καλυτερα να αγορασεις τελικο δικαναλο. Γραψε τι μηχανηματα εχεις πρωτα και το ξανασυζηταμε

Reaction score
0

Τωρα δν εχω τιποτα! θελω να παρω ομως κ σκεφτομαι την καλυτερη δυνατη λυση! σκεφτομαι για εναν denon αρχικα με προσθηκη αργοτερα ενος τελικου η ολοκληρωμενου για τα επρος ηχεια! τους 3808 η 4308 ! ηχεια εχω τα klipsch rf 25 εμπρος κ rb 10 πισω! εχω αποκλεισει yamaxa Ζ7 γιατι μου εχιυν πει οτι δν ταιριαζει με τα ηχεια μου! τονιζουν κ οι δυο τα πριμα! ακουω λοιπον προτασεις

Reaction score
50
Η απορία σου δεν είναι ούτε τρελή ούτε καινούρια. Προσωπικά πιστεύω πως η σύνδεση A/V και ολοκληρωμένου (αλλά με είσοδο που να παρακάμπτεται η προενίσχυση) είναι απ' τους καλύτερους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις. Θα πρότεινα να διαβάσεις τα παρακάτω thread που αναφέρονται αρκετά σ' αυτό το θέμα (ιδίως το δεύτερο):

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=61264

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=40741

Reaction score
0

NAI τα διαβασα κ μπορω να πω οτι με καλυψαν πληρως σ ευχαριστω παρα πολυ! ξερεις αν ο 3808 μπορει λοιπον να χρησιμοποιηθει σαν προενησχυτης? για τον 4308 το ξερω οτι μπορει αλλα αν ειναι να παρω κ ολοκληρωμενο να μν δινω τοσα για av ενισχυτη!

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

NAI τα διαβασα κ μπορω να πω οτι με καλυψαν πληρως σ ευχαριστω παρα πολυ! ξερεις αν ο 3808 μπορει λοιπον να χρησιμοποιηθει σαν προενησχυτης? για τον 4308 το ξερω οτι μπορει αλλα αν ειναι να παρω κ ολοκληρωμενο να μν δινω τοσα για av ενισχυτη!
Μια χαρα μπορει και μαλιστα ειναι και ιδιαιτερα μουσικος και ''ησυχος''. Καλες αγορες:)

Reaction score
0

ok ευχαριστω πολυ συντομα θα αγοραστουν ! θα δωσω εντυπωσεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87