υπάρχει μαγαζί με παλιούς ενισχυτές στην Αθήνα?

Reaction score
4
γνωρίζει κανείς άν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να πουλάει μεταχειρισμένους παλιούς ενισχυτές και άλλα πράγματα vintage ήχου?μέχρι στιγμής έχω βρεί ένα στην Ρώμη και ένα στο Βερολίνο....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.723
Απάντηση: υπάρχει μαγαζί με παλιούς ενισχυτές στην Αθήνα?

Εγω ξέρω οτι υπήρχε ενα Αριστοτέλους και ηπείρου( πολύ κοντά στο πατρικό μου) αλλά αυτό πριν απο 7 χρόνια.
Τώρα δεν ξέρω κάτι να σου πω .
Πάντως ο τύπος είχε βιτρίνα διάφορα ωραία μηχανάκια μέχρι και nakamichi stasis είχε κάποια εποχή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παλι τα ιδια ρε γιαννη ? γιατι μας χτυπας με τους στασις? τι ΤΡΕΛΛΟΜΗΧΑΝΑΡΕΣ ηταν.Επι του θεματος τωρα στην Αγ. Κ/νου οπως κατεβαινεις δεξια εχει καποιων με συσκευες 70-80 , καινουργιες σιγουρα.Θα δεις απο τους πρωτους χρυσους pioneer τοθ 92-4 μεχρι σονι ακουστικα του 5χιλιαρου.Απο παλια ξυλινα σανσουι μεχρι δικαναλα τεκνικς και οτι τραβα η πσυχη σου

Reaction score
4

σε ποιά περιοχή;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ομονεια μετα την αλφα μπανκ

Reaction score
4

ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

be well sir:126:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Και διπλα στην ΔΕΗ στην Χαλκοκονδυλη εχω δει αρκετα vintage μηχανηματα.
Μεταχειρισμενα φυσικα.

Reaction score
26.274
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΣ ΧΕΡΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕΤΑΧΕΙΡΩ ΠΑΝΤΑ.

Reaction score
3.085
Τί ψάχνεις;

γνωρίζει κανείς άν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να πουλάει μεταχειρισμένους παλιούς ενισχυτές και άλλα πράγματα vintage ήχου?μέχρι στιγμής έχω βρεί ένα στην Ρώμη και ένα στο Βερολίνο....
Να σε ρωτήσω για τί ακριβώς ψάχνεις;

Δεν είναι φιλολογική η ερώτηση. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που η ανταλλαγή πάει σύννεφο. Οπότε, εξαρτάται τί ψάχνεις.

Reaction score
4

βρήκα αυτ'ο που έψαχνα...τώρα το μόνο που μένει είναι να βρώ ένα μαγαζί να δώσω σε μία αξιοπρεπείς τιμούλα 2 παλιούς ενισχυτές που έχω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η αξιοπρεπεια ειναι ειδους εξαφανισμενο, εδω και χρονια.

Reaction score
4

υπάρχει ακόμα στα λεξικά οπότε κάτι είναι και αυτο...στο θέμα μας τώρα.πήγα χθές στο μαγαζάκι στην Αγ.Κωνσταντίνου και έμεινα άφωνος!!!όχι τόσο απο την ποσότητα των παλιών συσκευών ήχου αλλά απο την κατάσταση που τα είχε το παλικάρι!!!τα περισότερα ήταν σα να είχαν βγεί μόλις απο το κουτί τους...για τιμές δεν μπορώ να πω αν ήταν καλές ή τσιμπημένες γιατι δεν υπήρχε μέτρο σύσκρισης...αγόρασα ένα σετάκι rotel πρό με τελικό και όλα μιά χαρά.μόλισ τα είδε η κοπέλα μου δεν πίστευε οτι είναι μεταχειρισμένα.εξαιρετικός άνθρωπος ο Κος Γιάννης Ανδρέου Γεωργιλάκης.

Reaction score
26.274
Re: Απάντηση: υπάρχει μαγαζί με παλιούς ενισχυτές στην Αθήνα?

βρήκα αυτ'ο που έψαχνα...τώρα το μόνο που μένει είναι να βρώ ένα μαγαζί να δώσω σε μία αξιοπρεπείς τιμούλα 2 παλιούς ενισχυτές που έχω.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΗΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ?

Reaction score
4

ο ένας είναι ήδη στις Μ.Α ο rotel του 1974.....ο άλλος είναι του 1982 ένας ραδιοενισχυτής πάλι της rotel!τελικά μήπως είμαι ROTELάκιας???xoxoxo!!!

Reaction score
1.376

Μηπως καποιο απο τα προαναφερομενα καταστηματα διαθετει ιστοσελιδα, στην οποια να εμφανιζονται οι διαθεσιμες προς πωληση συσκευες?

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.671

Λοιπόν επισκέφτηκα και τα δύο καταστήματα. Το πρώτο δίπλα στην ΔΕΗ ήταν κλειστό απόγευμα αλλά από ότι κατάλαβα κοιτώντας στην βιτρίνα, εμπορεύεται μεταχειρισμένα μηχανήματα των τελευταίων χρόνων όχι vintage. Το δεύτερο στην Αγ. Κωνσταντίνου δεν μου γέμισε το μάτι. Πολλά αλλά όχι αξιόλογα μηχανήματα. Ο ιδιοκτήτης όχι φιλικός, μάλλον αγοράζει σκοτωμένα κομμάτια ίσως από ενεχειροδανιστήρια. Τα μηχανήματα είναι όχι σε πολύ κατάσταση (φίλε Daydreamer βάλε καμιά φωτογραφία αυτών που πήρες) πολλά από αυτά είναι γδαρμένα, σίγουρα δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητά και αν η κατάσταση κάποιου είναι καλή προς άριστη τότε ζητά χρήματα καινούργιου! Τα περισσότερα είναι μαύρα δεκαετίας '90 και όχι αξιόλογα. Ηχεία έχει πολλά, κάποια JBL αλλά 350 Ευρώ είναι πολλά! Είδα έναν luxman 210 σε καλή κατάσταση και δύο τρία κασσετόφωνα αλλά μάλλον ξεχασμένα. Πάντως προσοχή, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!
Φιλικά,
Γιάννης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.673
Members
38.358
Νεότερο μέλος
Γιαννα